Kako će bilo kome pomoći to što Vučić predstavnike Kvinte naziva lažovima?

Ostavite komentar


  1. Pomoći će njegovom rejtingu kod prostih narodnih masa koje čine okosnicu naprednjačkog biračkog tela. Kad kažem „prostih“ ne mislim nužno na slabije obrazovane nego na siromašne duhom, a takvih ima i među visokoobrazovanima, verujte.

  2. Ne brine on za državu, on ovom izjavom kupuje glasače.
    Voli narod, kad „srpski domaćin“ podvikne i udari pesnicom o sto.

  3. „Nekulturni vokabular ništa dobro neće doneti, to će nam se o glavu obiti“. Potpuno se slazem sa vama gospodine Srečko.

  4. Vučić nekoga naziva lažovom,pa to je slom svijeta.Jadna je Srbija,kada im je on:doručak,ručak i večera,kao i 5000 Prof.Dr. koji su se sakrili iza tutula i čekaju da „radnička klasa“ skloni najvećeg blefera u Srbiji.

  5. Sećam se da je takav rečnik prema predstavnicima EU i kvinte imao i Milošević 90-ih, pa znamo kako smo prošli i nakon toga u ratu izgubili Kosovo, a ovaj danas svestan svoje odgovornosti 90-ih, nastavlja sa istom retorikom zarad opstanka na vlasti i obmanjivanja svojih glasača nepismenih, poluusmenih i medijima pod njegovom kontrolom zatrovanih ljudi, one koji koriste ovaj nakaradni sistem i bogate se donekle i razumem, ali mi nisu jasni ovi prvi koji jedva preživljavaju, a on ih ubeđuje da nikada bolje nisu živeli.

  6. Zna Vučić veoma dobro da je kurčenje nacionalni sport u Srbiji. Tako i održava svoju popularnost. A na kraju će ceh platiti Kosovci, joje ćemo verovatno videti u traktorskim prikolicama kao reprizu fijaska u Hrvatskoj.

  7. Nikada kraja u demonstriranju elementarnog nedostatka kućnog vaspitanja i civilizacijskog ponašanja.
    Velika je razlika izmedju ljudskog bica i coveka.
    Covek je u takvoj sredini rastao i odrastao.

  8. Te siromašne duhom, ima više medju intelektualcima nego medju običnim svetom a u Vlasti ih ima najviše,sve su to samo pohlepne neznalice koje su nabubale gradivo pa im za kratko vreme i to malo izvetrelo iz glave,ostali su isti kao što su bili i pre Studija,neznalice i ništarije sa lošim, manipulatorskim, nakaradnim, mafijaskim i lazovskim karakterom,da ne pominjem jos i patologiju psihe koja je i naj zaslužnija za formiranje takvih karaktera.

  9. Ja predsedniku verujem 100% kada koristi kako kažete uličarski rečnik jer znam da govori iz srca ili šta već ima. Manje mu verujem kada se kontroliše i kada je uljudan, jer onda ne znam šta je uzeo.

  10. Vučić je jako ljut na EU zbog zahteva da se Srbi odazovu na izbore a ne preduzimaju ništa da se formira ZSO.

  11. Kada neko nekome kaže da laže, mora biti apsolutno siguran u to i taj isti ne sme nikada da laže jer sve onda gubio svaki smisao… E sad, taj što optužuje druge da lažu bi trebao prvo da preispita svoji sklonost ka laganju… Samo kažem..

  12. Ma nema brige……poljubice on ruku istoj toj Kvinti cim stigne u Brisel. Jedna je to prica tamo ,a ovde za narod sasvim druga. Voli nas narod da mu se sakom lupi o astal…..zna predsednik to.

  13. Kad neko ko radi u rebrendiranom helsinškom odboru kaze za nesto da je teorija zavere i narativ populista sirom sveta ja mu onda instant poverujem svaki zakljucak koji sledi.

  14. Међународна заједница не реагује на терор над Србима

  15. Miki,hvala vam za reči u Vasem komentaru.Muka mi je više kad citam komentare koji omalovazavaju nas starije i stavljaju nas u isti koš.U svim životnim dobima ima i ovakvih i onakvih….

  16. Čoveku ocigledno nije dobro i nije sposoban obavljati odgovorne drustvene poslove,ne igrati se time.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.