Kako i zašto je PSG doneo odluku da izađe na izbore?

Ostavite komentar


  1. Ne,g Grbovicu, ne bi sledeca sansa za izbore bila 2028. nego na jesen ove godine. Da ste ostali verni ugovoru koji ste potpisali sa Proglasom. SNS popusta na pritisak, ali ste imali interes da izadjete na izbore i srusite nadu opozicionih biraca. Dakle, ne 2028, nego jesen 2024!

  2. Nmocije Pavle govoriti krivo“bolje svoju izgubiti glavu nego svoju ogresiti dusu“.Prodao si se za sicu.,a ja glasao za tebe .Nikad više.

  3. Par opozicionih glasova u skupštinama gradova ne znači ništa, odnosno vlast će da radi ono što je radila i do sada. Izlazak na lokalne izbore bez ispunjenih zahteva SPN je nove četiri godine samovolje vlastodržaca. “Ako živim kao svinja, hoću da umrem kao grof“ neće umreti oni koji bojkotuju izbore a oni koji izlaze nastaviće da žive kako su živeli i do sada.

  4. Ako deo opozicije koji je pristao na izbore bez ispunjenih uslova zvog kojih se izbori organizuju, ima kapacitet za pobedu, svu sreću ovog sveta im želim. U suprotnom, kako i ko će im verovati u buduće. U koaliciji SPN su ipak imali više šanse a manje razloga za zadovoljstvo, koje očekuju. Ipak, sujeta ih savladala, neiskustvo, manjak potencijala i potreba da budu vidljivi. Dokle će odbaciti?

  5. Zašto se uopšte bave politikom kad je ne razumeju. Ljudi ne borite se za sebe već za gradjane, do sad ste bili anonimni, tek u koaliciji Srbija protiv nasilja ste postali vidljivi. Zeleni mole gradjane da im pristupe i pomognu im, ne odabrali ste put zavetnika…..

  6. Zašto se priča „o izborima“, kao da se – glede „dileme bojkot ili izlazak na izbore“ – radi o izborima u čitavoj Srbiji – a ne o izborima u Beogradu???
    Kad je u lokalu, u više od 60 opština, već decembra prošle godine na izbore izašla i čitava SPN???
    A, po svoj prilici, u više od 80 opština će, 2. juna ove godine, stranke SPN koje izbore bojkotuju u Beogradu, na lokalu na iste izaći, kao takve ili u nekom drugom formatu ili kako god.
    Kako to da se pojedine stranke – zbog loših izbornih uslova – zalažu za bojkot izbora u Beogradu, a ne i u lokalu?
    Da li su izborni uslovi gori u Beogradu, nego u 80+ opština lokalu?
    Da li su sadašnji izborni uslovi gori nego što su bili za 60+ opština u lokalu, u kojima se pre 6 meseci izašlo na izbore?
    I kako će na lokalu za tih 80+ opština izgledati izbori?
    Sa strankama koje beogradske bojkotuju ili bez njih?
    I kakva je politička pozicija 60+ opština u kojima je čitava SPN izašla na izbore u odnosu na onih 80+ opština u kojima neke SPN stranke neće izaći na izbore, već će njihovi predstavnici čekati neko naredno „izvlačenje“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.