Kako izgleda kad Vučić napusti saradnika jer "mora da jede": "Sad ti Miloradoviću nešto stručno reci" 1Printskrin TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom se obratio građanima na konferenciji za medije, ovoga puta sa Pasuljanskih livada. Zanimljiv detalj viđen je na kraju konferencije kada je predsednik saopštio da ide da jede, a ostavio pomoćnika ministra odbrane da sam bude na konferenciji.

„Hvala vam najlepše, sad ti Miloradoviću nešto stručno reci. Ti si u dobroj formi, mi stariji moramo da jedemo. Hajde hvala vam, sve najbolje“, rekao je predsednik Srbije i sa ostatkom delegacije napustio konferenciju za medije, prenosi Nova.rs.

Jedini koji je ostao u kadru bio je pomoćnik ministra Nenad Miloradović, kome je predsednik saopštio da ostane i kaže „nešto stručno“. Sam Miloradović je bio pomalo iznenađen, ali je poslušao predsednika i obratio se medijima.

„Šta sada ja sam? Dobro“, izjavio je kratko Miloradović i pogledam ispratio predsednika koji je otišao da jede sa vojicima.

Kako izgleda kad Vučić napusti saradnika jer "mora da jede": "Sad ti Miloradoviću nešto stručno reci" 2
Printskrin TV Pink

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće biti iskopavanja litijuma još najmanje četiri godine i pozvao građane da se razgovara na stručan način.

Odgovarajući na pitanja novinara oko toga da je pozvao aktiviste „Ne damo Jadar“ na poligraf, Vučić je odgovorio da su se „neki ljudi odazvali pozivu, a neki nisu“, gde je dodao da se nisu odazvali oni koji su prodali zemlju Rio Tintu.

„Neki jesu koji nisu prodali, a neki nisu koji su prodali zemlju. Samo da to ustanovimo. Želeo sam da dokažem, sećate se kada je sestra gospođe Udovički obmanjivala javnost uz pomoć stranaca i Bojana Pajtića kako sam uzeo pare za ne znam šta, nešto je bilo oko energetike… Tri godine sam slušao najgnusnije laži oko Jovanjice, optuživali ste mi da smo učestvovali u nekakvoj aferi Jovanjica. Posle tri godine, kada je vaša koleginica rekla da je laž i da nema nijednog Vučića, prekinuli ste. Nikakve veze nisam imao, niti sam znao gde je to. Ja sam predsednik republike, ponosan na tu činjenicu, nikada nisam uzeo pare ni od koga da lobiram za strane firme, niti od bilo koga. Hoćete da kaže da želim da uništim životnu sredinu, neće moći da rade ništa ako se ne dokaže da to uticati štetno po životnu sredinu. Neće biti iskopavanja još najmanje četiri godine, hajde da razgovaramo na malo stručan način“, rekao je Vučić na Pasuljanskim livadama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari