Kako izgledaju imovinske karte kandidata?

Najveća primanja ima Šešelj, a najvredniju imovinu Vučić i njegova porodica
Baza KRIK

Ostavite komentar


  1. Tacno da je Jeremic nezaposleno lice. Jer on nema ni zanimanje, ni faklutet. Ima 42 godine, a bio je u zivotu zaposlen samo kao ministar, nikad pre, nikad kasnije, jer nema poziv, a ni tu visu skolu nihe nostrifikovao. Stan na Vracaru od 185 km2 su kupili preko Agrobanke i kuma koji je u pritvoru i optuzen za proneveru i utaju

  2. Baš mi je žao Jeremića i Jankovića, nemaju nikakva primanja….. pa dajte im socijalnu pomoć…. žalosno je……

  3. KRIK je smešan sa podacima koje je izneo. Saša Janković je još uvek zaštitnik građana jer mu ostavka nije usvojena, što znači da ima primanja

  4. Da se ne lazemo. Svi smo svesni koliko ljudi isto radi sa kupovinom stanova imenujuci rodbinu. Isto tako toga imamo i u politici. Ne samo kod nas, ceo svet je u toj prici. Nista novo, nista cudno.

  5. Beli je bas mukica nekako medju nima jadan nista bas da nema… ccc…

  6. Zelim da Vas vratim par godina u nazad, nesto sto ne mogu nikad zaboraviti. Cedomir Jovanovic je prijavio da zivi u jednosobnom stanu od recimo 40 kvadrata, koji mu izdaje njegov tast. Na poklon je dobio Audi Q7 i danonocno obezbedjenje.

  7. Ovi opozicionari svi bez icega, sve im zene poseduju. Ne dao Bog da se razvedu, pa svi bi na ulicu.

  8. Od pocetka devedesetih na ovamo, politicari i ostali koji se laktaju za drzavne poslove su sjajno osmislili rodbinske mreze za distribuciju kapitala. Ove cifre su naivne i plasirane su u javnost kao da su poneki od ovih politicara zaista siromasni 🙂

  9. Po ovom izveštaju, Jeremić i Janković ne samo što su nezaposleni, već su i siroti. 😀

  10. Interesantnije je koliko lazu a sto je proporcijalno vrednosti nekretnina koje su objavili a jos vise onim sto su sakrili.. Sta ce nekome uopste stambeni prostor od stotinak kvadrata po clanu obitelji! I niko o tome u predizbornoj kampanji a svi rado laprdaju o socijalnim problemima i nepravdi!

  11. Strasno trebalo bi da pisete o gradjanima i obicnim ljudima koji nemaju,a ne o politicarima koji nemaju primanja,a odakle im pare za kampanje onda?

  12. A jel se ne računa ono što je premijerov brat sa kumom napljačkao,i naravno svoj procenat ima i mali Alek,kao pokrovitelj .Samo se pitam koliki je njegov deo od ove legalizovane pljačke Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.