Kako je Ana Brnabić povezala rezoluciju o Srbiji Evropskog parlamenta i „Radio Milevu“?

Ostavite komentar


  1. Sigorno nije sve istin sto opozicija tvrdi. Ali sigurno je istina da izbori nisu bili čisti.
    Puno radnika u drzavnom sektoru je bilo prinudjeno da biraju vucicevu partiju. Dokazano je da je bilo fantomskih birača i autobusa ca bosancima koji su dovezeni da biraju za SNS. I još jedno je istina da je gos. Brnabic najljigavija političarka na Balkanu.!

  2. Ovu mrzovoljnu osobu su Amerikanci dovukli na ovu poziciju, al ona se odmah utopila u mrak sekte.
    Definitivno deluju!

  3. U politici ima dosta ljudi koji to ne zaslužuju. Tu su samo iz ličnog interesa .Na kojoj strani ih je više ?

  4. Ova osoba laze vise od Vučića..a ni on ni ona ne znaju da lažu..šta više,gube se u svojim lažima..jadno i smešno!

  5. Zasto Danas ne napise jedan tekst o ovoj budali: ko je ona,odakle je,ko su joj roditelji,gde je zivela,gde se skolovala,gde je kupila diplome,ko ju je poslao u Srbiju,koji joj je zadatak,zasto je izabrana za premijerku posle laznog svedocenja u vezi vetro patkova i jos nesto ako ima

  6. Srami se Ana ja sam opozicioner i nisam podguzna muva kao što si TI, time što izustila te reči da smo podguzne muve si se otkrila jer govoriš o sebi. Ti si najveća ljiga ove uništene Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.