„Što cokćete, ko vas je učio da cokćete“: Kako je došlo do nesporazuma Vučića i pojedinih novinara iz Srbije u Briselu

Ostavite komentar


  1. Jel to draga Žaki Tatalović bila nestrpljiva ili neko drugi? Veliki gubitak za novinarstvo ako neko od njih ne stigne da postavi pitanje.

  2. Nista novo primitivno kao uvek.Iznenadjenje bi bilo normalno kulturno ponasanje,ali nije tako vaspitan.

  3. zele da ga isprovociraju da bi imali razlog da ga ocrne… ali dzaba im sve, srbi ga vole i to je bitno jer je on predstavnik srbije

  4. Od kad se on drži dogovora? Ono što mu ne odgovara da narod zna, proglasi za tajnu i misli da je time sve rešio. C, c, c.

  5. Da li i jedan drugi “predsednik “ na svetu koristi ovakve izraze? Ponaša se ovako nepristojno???? Bahato??? Ne bih rekla

  6. Nekulturan, šta drugo! Nema tu pomoći sa ovoliko godina! Odvratno. Još ako se tome doda snishodljivost prema strancima, dobija se prava slika.

  7. Faraon, zapamtite nema ni jednog druga iz detinjstva! Kakav bre navijač izbegavali ga ko kugu.Neka mi se javi samo jedan navijač koji ga zna kao klinca. To mu je bila samo pusta želja. Lažov!

  8. Prostak ostaje prostak, može da se kupa i više puta dnevno, da menja odela iz fundusa svaki dan, ali nekulturu i primitivizam ne može sakriti.

  9. Suštinski, ako se radi o pregovorima sa temom o potpisivanju sporazuma, nagradnoj je pitanje ako se nekoj strani be svidja sam sporazum, štacse onda radi..onda to i nije sporazum nego ultimatum, a onda to nsu pregovori, nego nakon II bučnije nasilje..Srbija je protiv nasilja..čak i jada ima ovakvu vladu i upravljački tim..

  10. C,c,c,c.Evo i ja cokćem
    pitajući se,dokle naro
    de srpski treba da toler
    išeš da te tako nekultu
    ran i osion autokrata
    vodi i predstavlja Srbiju

  11. Sram da ga bude. On narodu treba da sluzi, nismo mi podanici, nije ovo njegovo vlasnistvo!!!

  12. Haha,al se upalili i jedni i drugi,dok ovde pljujete jedni na druge,treci samo cute,rade i trljaju ruke od profita.

  13. Pa, kad si negde manji od mahovog zrna i ne smeš da pisneš, onda svoje frustacije lečiš na slabijima od sebe.

  14. Kod nas se za male prasice kaze da COKCU.Neznam sta sada u modernim vremenima taj izraz znaci.Bilo kako, tragicno je da se neko tako obraca novinarima, a taj je usto predsednik jedne male drzave.

  15. Šešelj je uveo nepristojnost na najvišem nivou u Skupštinu i javni diskurš uopše. Verni učenik ga je prevazišao na svim nivoima i mestima. Kad sebi dozvolim trnutke mazohizma da pogledam neku njegovu tiradu, mene bude sramota. Oni za sramotu ne znaju. Pristojnost je mislena imenica. Nešto se ne sećam da sam imala prilike da čujem preSednika u tom izdanju.

  16. Беодарац,брука је кад Гоца чита туђа питања!!! Таталовићка је за њу измислила новинарство!!!

  17. „Što sad cokćete“ uopšte nije bilo upućeno novinarima iz Srbije, već novinarki iz Hrvatske koja se potom vrlo pristojno „ispričala“. Sad, ako se naša novinarka takodje „ispričala“ sa nekim, pa potom o tome obavestila i Predsednika, onda je to nešto drugo.

  18. Pa sta ce …
    Razumemo ga, pokazali mu neke snimke i on mora da igra kako oni sviraju.
    Dobar preCednik, dobar.

  19. ovo je jos jedan od dokaza da je ovaj lik stvarno u ozbiljnim problemima. I zato se istresa na novinarima koji nisu iz stada njegovih licnih vazala.

  20. Brodarac, Žaki vam je prevelika kost u grlu kojoj ne može te ništa , napred Žaklina , kad te vidi PreCednik hoće da pukne od muke

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.