Kako je francuska novinska agencija AFP izvestila o Vučićevom dvočasovnom predstavljanju plana za budućnost?

Ostavite komentar


  1. Prosecna plata 836€!!!!!!!!!!!!!Ne znam samo da li je ludji on ili oni koji mi veruju?!?

  2. nedopustiva je kradja izbora .Ako ova vlast nema vecinu , ne sme osttai na vlasti .
    kradja izbora ne sme da prodje .Ove najaave sve macku o rep. Prvo da s e utvrdi tacan biracki spisaki to strucna grupa ) , pa regularni izbori .Ko dobije vrsi vlast dalje.

  3. Posle depresivnog pocetka pompezno najavljivanog poletanja u buducnost, posle pet minuta sam ugasila program.

  4. Чекај, чекај, плате ће са 836 евра скочити на 1400 евра. Зар то није кршење устава ? Зар једино законито средство плаћања није динар који се нигде не помиње ? Чему онда драма поводом увођења евра на КиМ ? Па они само у пракси хоће да покажу како изгледа председникова теорија. Или се неко плаши да ће се у пракси показати колика је права вредност домаће валуте.

  5. Radi istine, nije tacno da Srbija ima najvece rezerve litijuma, mnogo vise ima Nemacka, a jednako kao Srbija ima Hrvatska, a nesto vise ima BiH. Nemci ne zele kopanje, litijum se u svetu kopa samo u pustinjama. EU turns a blind eye na izbornu kradju, a Vucic to placa iseljavanjem svega srpskog sa KiM i kopanjem litijuma na nacin koji ce zapad i centar Srbije pretvoriti u pustaru. Teritorijalni gubitak broj 2 je mnogo veci od KiM, gradjani ce videti para kao i od zlata iz Cukaru Peki, bukvalno nece biti ni vode ni mesta za zivot za srbe, na ugodu nemackog ambasadora koji otvoreno kaze „sto manje srba to manje problema“.

  6. Di ste botovi? Ah da, nedelja, pa da predahnete! Ta i vi imate dušu! Ili možda ne…

  7. Jel ce moramo da dostignemo 88 milja /sat ili ce skok da bude na manjoj brzini?

  8. Hahahaha…prosječna plata u Srbiji 800 evra????A šta je da onom od 300 evra koju prima većina zaposlenih? U kojoj Srbiji oni žive i rade??

  9. Svet nam se ruga i podsmeva. Ovo, ako neko na svetu ima, „to“ je negde na „sigurnom mestu“ pod ključem, (ili na lečenju ili u zatvoru)….ne u politici koja odlučuje o životima miliona ljudi. Šarlatani i secikese, opsenari i lažovi, nedorađeni prostaci, razbojnici svake veste se dočepali vlasti….Ko nas je kleo nije dangubio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.