Kako je HRT izveštavao sa jučerašnjeg protesta u Beogradu? (VIDEO)

Vest sa protesta na naslovnoj strani sajta hrvatskog javnog servisa

Ostavite komentar


      1. Nazalos ja sam Srbin i sve je tacno sto kaze ovaj voditelj…… ovo ne moze da se cuje na tvu u srbiji ili medijima u srbiji.. vi ste najrealnije isvestili narod. HVALA VAM.

  1. I šta kaže čovek?
    Ovde su plate 160 evra za puno radno vreme!?
    Pa kako da mu verujem za ostalo?
    Jedino verujem da može biti prevremenih parlamentarnih izbora, jer su Vučiću potrebni.

  2. Urednici RTS su prevazišli sami sebe sa čak 30 i slovima TRIDEST sekunidi izveštaja o protestu.

  3. Kakva situacija,moram da gledam HRT da bi znao sta se desava u mom gradu.Izvinjavan se i tv Sabac je tu ali,zar ne bi trebao u normalnoj zemlji da izvestava javni servis?

    1. HRT ti je najpouzdaniji. Predlazem da se odselis u Hrvatsku (tamo nije diktatura) i da ga gledas svakog dana do mile volje i da se odusevljavas.

      1. A sto ti botino onda citas Danas i ostavljas komentare ovde? Eno ti ga Informer pa njega citaj i tamo pisi komentare jer oni su najpouzdaniji za vas botove.

      2. Pročitaj Rodoljube Rodoljupce od Jovana Sterije Popovića . Tu ćeš se lako pronaći .

    1. Претплати се на СББ, Д3 и имаш ХРТ 1 и 2, код колеге Шолака & цо.

  4. Pohvalno je kako, ama baš, niko od učesnika protesta nije negativno reagovao na reportere HRT-a. Zamišljam kako bi na nekom protestu prošao reporter iz Srbije.

  5. Hvala na profesionalnom izveštavanju. Na RTS i ostalim TV stanicama sa nacionalnom frekvencijom nema nikakvog izveštaja o događanjima u Beogradu. Priča se o Francuskoj, Rumuniji, Marsu i Zemlji Dembeliji… ali ne i o nama.
    Još jednom, hvala.

  6. Drage komšije-susjedi, vidim da nema negativnih komentara na izvještavanje HRT-a. S druge strane mi je pozitivno to što nema ni trunke zluradosti u tom tv prilogu. Žalosti me pak činjenica da se patite s manjkom medijskih sloboda i svakodnevnim zasipanjem negativnim informacijama režimskih ulizivača i dodvorica od tabloida pa do vezirskih tv poema „vođi“ nekad fantastičnog novinara M.Marića. Želim Vam sve najbolje u novoj godini, kako „Danasu“, tako i svim dobrim ljudima u Srbiji !

    1. Niste u pravu kada kažete da nema „negativnih komentara“. Verovatno mislite da nema nijednog negativnog komentara koji je „Danas“ objavio ali, sasvim je sigurno da ih je bilo. Za jedan sam apsolutno uveren, mada, ako je bio taj jedan proskribovani komentar, možda ih je bilo i više. Pretpostavljam da je moderator na ovom forumu to uradio da baš Vi, i Vama slični, steknete pogrešan utisak. Ako bi me neko pitao, ZA RAZLOG TAKVOG POTEZA, zaista ne bih znao pravi odgovor, jer je meni takav pristup apsolutno uvrnut i sulud.

    2. Hvala Angelo,
      Neka zdravlje i sreca prate dobre ljude kao sto ste Vi. Svako dobro!

  7. Hvala htv na izvestavanju.A gradjani Srbije mogu izvestaj o dogadjanju da dobiju i licno ako dodju na proteste koji se ticu svih nas.ZAJEDNO SMO JACI.

  8. Iako su „mečke“ zakonom zabranjene da uveseljavaju stanovništvo, po onoj narodnoj: mečka igra u našem dvorištu, ali se spremite da dođe i u Vaše, pa ćemo videti kako će onda novinari HRT da izveštavaju.

  9. Sad odvrnite Tompsona i uzivajte. E bas jadno. Sami smo sebi dovoljni da napravimo losu stvar. Sigurni ste odjednom da je ta tv objektivna? Pa bravo. Objektivna na nasu tugu i radost svih koji misle da je cirilica neka praptica ili sta vec…

    1. Smirili su se od pre par godina unazad. Ranije je bilo mnogo vise huskacke retorike na HRT-u, sada su malo civilizovaniji.. Sto se tice objektivnosti, pa u ovom slucaju su pokazali objektivno izvestavanje, a dalje videcemo.

  10. @Angelo

    To je zato sto i Danas ima cenzuru i zato sto se pustaju samo komentari koji se uklapaju u „koncepciju“ sa retkim izuzetcima. Btw. Sto se tvog komentara tice, da bi se kvalifikovao da komentarises stanje u medijima u Srbiji trebao bi u svojoj drzavi da imas slobodne, nezavisne, profesionalne medije kao i da i pripadas narodu ili drustvu koji ima odredjenu medijsku kulturu i pismenost, Posto se ne javljas ni iz Holandije, ni iz Svedske nego iz jedne Hrvatske, onda sta reci.

    1. Za Angela,
      Sad se lepo zasladi sa Najlepsim zeljama i Plazmom i pruzi podrsku ljudima u svojoj zemlji. Onima za koje smatras da je potrebno. Kreni odatle, nemoj preskakati pa pravo u moje dvoriste. Nije to bas lepo. A ja ti se javljam iz Disneylanda i ne zreba nama tvoja podrska.
      Ziv i zdrav ti nama bio na mnogaja ljeta.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.