Kako je izgledala „neverovatna Grenelova noć“ u Beogradu?

Vučić i Mali pevušili na brodu

Ostavite komentar


  1. redovno pratim i citam dnevnik, jako mi se svidja, krektni ste, pravovremeni, tacni…..

    1. Da vidimo da li se Tramp uopste razume u vina i da li je stipsa , postoje dekanteri od 11 evra a ima i onih od 600 evra . Ali svejedno, sve je malo za ono sto su njegovi prethodnici uradili Srbiji i njenim gradjanima .
      Za dobra vina nisu potrebni dekanteri ,. Malo ce ko da uci razliku izmedju onog sto je u dekanteru i onoga sto je ostalo u boci .
      Uostalom gde su ta vina naseg predsednika Vucica na trzistu da procene gradjani kvalitet ?

  2. Gde su botovi sada? Ćute u svojim mišjim rupama dok im njihov vođa pacova iz podruma ne namigne da izađu i krenu u hvaljenje ovog ludila od vlasti. Botovi znate da je Živković propali vinogradar a ne znate da vam je buczavi vrhovnik jedan od najvećih podrumara u ovom delu Balkana…od svoje skromne platice od oko 1000evara to je postao za nepunih 6 godina. Bravoooo, bravooo uz aplauze javiće se botovi sad.

  3. Za Srbe, i Srbiju u „totalnom mraku“, i „neverovatna noć“ je samo pusti san. Oni se pitaju, hoće li uopšte, i napokon, u Srbiji svanuti dan?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.