Kako je izgledalo krštenje princeze Marije Karađorđević: Među gostima i Dačić

Ostavite komentar


  1. Republika sa prinčevima,princezama,prestolonaslednicima isl.???!!!Kakva je to natprirodna pojava??!!Ja sam rođen u Republici,čitav život živim u Republici,planiram da tako i nastavim!!Ja sam Građanin nemoj niko da od mene pravi podanika!!!!!!!!!!!

  2. @Ljutko
    Ha ha,postovana individuo,Vi ste totalno nebitan lik u celoj ovoj prici!

  3. A voda iz sredozemnog mora,Tihog okeana,Atlanskog ok.valjda to sve pripada i nama. O da posto je tu i Dacic trbalo je vode dotiriti iz Karlobaga,Karlovca,Virovitice.

  4. Живела наша принцеза Марија Карађорђевић!

  5. Pa tu je i Patrijarh! Kako to „naš kralj“ ne može da se zauzme da Patrijarh može da poseti svoje sedište? Dete je slatko I nek je uvek I svuda prati sreća i da se nikad ne nameri na dušmanina ali ova farsa sa „prinčevima I princezama“ već postaje nepodnosljiva.

  6. I na jedan ovako lep i svečan čin pojedini pakosni, isfrustrirani likovi imaju potrebu da izlivaju svoju žuč i mržnju. Ali ta njihova pljuvačina im se direktno vraća u lice. a da toga nisu ni svesni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.