„Srbija konačno slobodna“: Kako je izgledao taj 5. oktobar 2000. godine?

  1. E Srbijanci
    A od koga?
    Kako volite da kažete u nekom šmekwrskom fazonu, „igrači“ su i dalje tu!
    Ne bešu istom sastavu ali manje više,ista situacija na terenu

  2. Вучићево време је много горе него Милошевићево…
    Следећи „5.октобар“ у коме ће се рушити Вучић, биће крвави грађански рат…

  3. Najveca prevara i namestaljka u istoriji Srbije posle predstave martovskih demonstracija 1941. godine. Dace bog da i ove sadasnje izdajice vlasti i opozicije koji su na istoj strani uklonimo na miran nacin bez prolivanja krvi.

  4. Sa Slobodanom je bilo loše,vodili ratove koje smo mahom izgubili (Republika Srpska u sastavu BiH,jedino nešto što je ostalo za Srbe) siromaštvo i beda. Došla nam je sloboda koja je donela nadu i ništa više,a gospoda koja bi opet nešto da ruše,neka se zapitaju ko će naslediti SNS,pošto su političari rak rana ove zemlje.

  5. I posle svega, proteklih godina opet smo se vratili na isto , ili još gore. Mulj i talog, dno dna. Znači džabe smo krečili. A smejemo se Rumunima i njihovom rešenju revolucije. Ne može biti revolucija sa dva izgubljena života. Zato smo tu gde smo jer nismo rešili sve do kraja. Oni su sada u EU, a mi opet imamo istu bandu na istom mestu koja nam svaki dan ispira mozak! Ovde je narod zaista glup, korumpiran i pokvaren do srži.

  6. Oni koji su došli na vlast u Srbiji posle 5. oktobra bili su pogubnji za Srbiji i od ratova devedesetih i od NATO bombardovanja i od svih elementarnih nepogoda koje su nas zadesile.

  7. Pitajte ucesnike,dali bi ponovili.99% bi reklo ne.Posle su doziveli najvecu pljscku Srbije i ponizenje.

  8. Dogodilo se da domaći plaćenici uz neobavesten i napacen narod preuzmu vlast dali se obogatili pokrali ono stoje ostao i uništili ono malo što osta od razorena Srbije od strane natoa .Nisu nam zaboravili fašisti natoa za propast u drugom svetskom ratu.

  9. 5 oktobra 2000 godine milion gradjana je mirno izaslo na ulice i zakoracilo u 21 vek. Desilo im se, kao i mnogim narodima, da u jednom trenutku istorije imaju vodju koji nije ni razumeo ni prihvatio promene, tokove i odnose u svetu. Taj vodja ih je poveo u niz sukoba sa susednim narodima i na kraju, u potpuno bezizgledni rat protiv najmocnije armije na svetu.

  10. Peti oktobar su izdali i kompromitovali lideri DOS-a, na čelu sa Đinđićem. Korumpirani i previše pohlepni nisu brinuli o građanima. Zato su ih najurili radikaljerosi.
    Mi, koji smo posle 5. oktobra očekivali boljitak, na taj način smo dva puta prošli loše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.