Kako je pre 20 godina izgledao prvi demokratski TV duel predsedničkih kandidata – Koštunice i Labusa?

Ostavite komentar


  1. Коштуница није био тад председник Србије већ Савезне републике Југославије.

  2. Demokratija u Srbiji je pala na ispitu. Nasa drzava je stradala od 1990 – SPS, SRS, koju su trovali narod losim nacionalizmom, pa od 5.oktobra – bivsi DOS, DS, SPO, DSS pa sad SNS…. Neka nam je dragi Bog u pimoci… I tako prodje 30 godina…

  3. Mešate babe i žabe, Koštunica i Labus su, obojica, bili članovi DOS koalicije i na neki način duvali u istu tikvu samo sa različitom intonacijom. To se ne može ni na koji način uporediti sa Vučićem i Ponošom (ako je on u pitanju kao jedan od protivkandidata, jer ih je bilo i za izvoz) obzirom da su to dva zemljina pola i naravno da tu ne može da bude „prijateljskog“ TV duela kao pre 20 godina.

  4. Iz ovog teksta se jasno vidi da je Koštunica instruiran a verovatno i implementirani DBeovac!

  5. Animozitet Koštunice prema Dr Zoranu Đinđiću datira još od njihovog zistovremenog rada u Institutu društvenih nauka. Razlog za to je što je Dr Zoran Đinđić bio neuporedivo bolji i uspešniji naučnik od Koštunice. Silom prilika Koštunica postaje predsednik države, ali lkkao osvedočeni nacionalista Dovoljna je samo jedna njegova izjava u vreme štrajka „Crvenih beretki“ na mostu „Gazela pod punom ratnom operemom u uniformama: „Pa šta ako oni (crvene beretke) imaju te uniforme. I svi lekari nose svoje bele uniforme“. Tom izjavom nacrtao je metu na čelu premijera Dr Zorana Đinđića.

  6. Bože bože, ovde piše šta kole pad e sad apamet odnosno gde se ustalio u bilo kom smislu po mene 5. 10 je zapoceo sunovrat Srbije koji traje i danas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.