Kako je izgledao sastanak Andreja Vučića sa naprednjacima Banjice (VIDEO) 1Printskrin Instagram/Relja Ognjanović

Kako je izgledao sastanak Andreja Vučića, brata presednika Srbije Aleksandra Vučića, sa voždovačkim naprednjacima, objavio je na društvenim mrežama Relja Ognjanović, čelnik SNS na Voždovcu i direktor Fonda za PIO.

“Danas smo imali tu čast da na radnom sastanku MO Banjica budemo domaćini Andreju Vučiću, članu Izvršnog odbora SNS, Luki Petroviću i Branku Maloviću, članovima Predsedništva SNS i potpredsednicima Izvršnog odbora SNS i Marku Kuliću, predsedniku Opštinskog odbora SNS Voždovac”, objasnio je Ognjanović u objavi na svom Instagram nalogu.

Video spot se sastoji iz kadrova u kojima je u prvom planu Andrej Vučić, u svojstvu člana Izvršnog odbora vladajuće stranke.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Реља Огњеновић (@relja.ognjenovic)

Ognjanović je uz video objavio i prigodan tekst:

“Naš mesni odbor je već uveliko poznat po tome što spajamo mlade i stare, po tome što se ističemo svojim radom i zalaganjima, pomažemo komšijama, redovno obilazimo članstvo i činimo sve da Banjica bude mesto gde će svi rado da dolaze.

Sloga, jedinstvo, lično angažovanje u partijskom životu i bezrezervna podrška predsedniku Vučuću jasne su poruke koje smo poslali danas.
Hvala našim gostima što su nam pružili to zadovoljstvo da im prezentujemo naš dosadašnji rad i što će nam biti podrška i motiv više u daljim aktivnostima jer imamo sve veće planove i ambicije.

Naša porodica iz dana u dan raste i svi ljudi dobre volje mogu da nam se pridruže i pomognu nam da stvarmo moderno i napredno društvo gde jedni mislimo na druge”, poručuje Ognjanović u objavi, potpisanoj između ostalog i sa „Tvrdo jezgro Banjica“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari