Kako je Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo na proterivanje srpskog diplomate iz Zagreba, nakon što je proteralo hrvatskog iz Beograda?

Ostavite komentar


  1. Vučićeva i Dačićeva politicka klasika, uvek su krivi tamo neki drugi? U ovom slucaju vecito mrski Hrvati a Srbi nevini ko moja baba od 7 dece.

  2. Gospođo Radmila znate li vi uopšte šta treba da se desi pa da jedna država proglasi stranog diplomatu nepoželjnom osobom. Ne odlučuju se države na to samo tako i bez jakog razloga. To što se uzvraća od strane Hrvatske nije nikakav reciprocitet. Oni bi sigurno takvu meru doneli ranije da su imali razloga za to ovako je to čista odmazda.

  3. Dok se ekipa poigrava sa istjerivanjem ambasadora da nam zamažu oči u isto vrijeme zajedno jedu i piju

  4. Ово што је Хрватска урадила не доприноси добро суседским односима двају држава!!!!

  5. Laž i propaganda, infantilno balkansko dranje koje samo treba da odvrati pažnju od sve više otkrivenih skandala, laži i manipulacija javnosti.
    17.12. !

  6. @dule
    Eh, Dule, Dule… Ne shvataš da mi nemamo ozbiljnu državu, jer umesto nje imamo zverinjak kakav je bio 90-tih i kakav je u Rusiji i Belorusiji. Strahovlada, samovolja i proizvoljne reakcije vlasti su neke od karakteristika istih. Ja odavno ne verujem ni reč objavama i obaveštenjima koje dolaze od strane naših državnih organa.

  7. Kako god bilo, opet su uhvaćeni u laži,.opet..sve što je ,,rekao, gazda,, sve je pobijeno od strane. Hrvatske,..i sta su onda očekivali, sta, da hrvatska dozvoli, da se Srbija, poigrava sa njom,. Loše su ovo odradili loše, tako da je sasvim normalna reakcija iz hrvatske,..(ovaj širio i pravio neku mrežu špijuna u Srbiju, pa šta ima ovde da se špijunira ,.sta sve je na ,,izvolite,, sve , pa pre nego nesto sto ce da se desi to će biti u nekim novinama objavljeno pa se onda desi,…stoga da bi skrenula pažnju s gorućih problema onda se prave ovakvi potezi koji ničemu ne služe sem urušavanja odnosa ove zemlje sa okruženjem…..dno.

  8. Pa ako si lepo čitao onda se da razumeti, da je ovaj službenik ambasade hrvatske..bez razloga ,proteran iz Srbije, jel nista o tom njegovim ,,delovanjima, u Srbiji nije obaveštena hrvatska, jel ljudi lepo kažu ,, O ničemu nismo obavešteni i nista nam nije dostavljeno,, pa šta hrvatska sa ćuti ,, dno tvog razmišljanja, dno dno normalno je i u pravu. (, jedan za jedan).. svaka im čast……

  9. Dule, zašto Hilla ne smeju da proteraju? Ne samo njega, zašto Vučić non stop ide na noge Harcenku da ga „upozna i obavesti“ o svim razgovorima sa zapadnim diplomatama.

  10. Dule, u Srbiji takvi ko ti se naj više lože na ove režimske price i laži o vecito mrskim Hrvatima, narocito svi vi iz SNS-bot sekte.

  11. Sinoc je na Kuriru bilo mucno za gledat i slušat šta režimski AVAVA analiticari lažu i izmišljaju o proterivanju HR-diplomate. DNO DNA.

  12. @ dule
    kako si ti dule ( danice ) naivna . šteta da se troše reči , sve je ovo zamajavanje naroda i bacanje koske pred izbore . Kako može da bude uvek neko drugi kriv a ne onaj koji vlada , a to su onda ili opozicija ili žuti ili crveni ili zeleni ili hrvati ili bilo ko !

Ostavite komentar


Politika

Nova.rs: Marko Bastać započeo pregovore sa SNS oko vlasti na Starom gradu 10

Nova.rs: Marko Bastać započeo pregovore sa SNS oko vlasti na Starom gradu

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Starog grada zakazana je za 9. jul, a manje od nedelju dana do nje nije zvanično poznato ko će formirati većinu. Portal Nova.rs saznaje da su pregovori između Srpske napredne stranke i Marka Bastaća lidera “Čuvara starog grada” započeti i sada se očekuje konačna odluka ko će formirati vlast na ovoj beogradskoj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.