Kako je otvoren stadion „Kraljevica“ u Zaječaru (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Šteta što nemate snimak dronom da se vidi kako stadion izgleda, ovako teren ko teren svi su isti!

  2. Deda Džajo, sve više i više toneš u mulj. Bilo bi poštenije da si odrobijao svoje, i mi bi te i dalje cenili. A, ti mučeničke i ćerku uvlačiš u mulj. Bravo domaćine. Ti loše spavaš. A vidim i cipele od 600.evra nosiš. Džaba ti sve to. Obraz brate!

  3. Аман ,људи има ли нешто што се уради у овој земљи да одговара. Све што се уради ви сте против.Хајде бар једанпут похвалите нешто.Нема везе за кога сте. Ако је лепо и добро није важно ко је радио.

  4. Bil bi lepo i pohvalno da je na primer bolnica renovirana(ako nije urađena nova) jer zdravlje se ne dobija na takvom stadionu,dovoljno je i poljance.Ko če da igra na njemu kad je Zajecar ostao pust.Nema ljudi otišli su za boljim zaradama.Nema posla nema ni ljudi.

  5. Važno je da se on nametne kao dobročinitelj nekoj sirotinji i onaj koji će im doneti blagostanje. Laž i lažna slika o svetloj budućnosti.

  6. Hvala ,,braći,, Slovencima što glumite statiste u Vučićevom lutkarskom pozorištu, a i dedinjski Bosanac je uvek dobro došao kao scenografija.

  7. Seljak, nije bitno samo da li je nesto lepo i dobro. Da li je potrebno i da li ima vaznijih stvari, to je sustina. Procitaj komentar Cece.

  8. Nije bitno kako ,bitno je da je napravljen i otvoren, jer ga neki nisu niti će i tako, zato samo napred.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.