Kako je proevropska opozicija reagovala na oružane sukobe u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Ocekujem da sledecu subotu, opozicija iz kruga dvojke u duhu standardnog autosovinizma, posveti ubijenom siptarskom policajcu, ociglednoj zrtvi Vucicevog nasilja.

  2. Gde ste bili kad su ubijani i proterivani Srbi, kad su paljene kuće i manastiri, a bili ste na vlasti? Kažete, doneli ste deklaracinu o pomirenju dva naroda!? Albanci su je prihvati, potpisali? Kažete razgovaraćemo? Pa i dosad se razgovaralo pametnjakovići i ništa. Je li iko od Albanaca odgovarao za autobus dignut u vazduh kod Podujeva, Staro Gacko, Goraždevac…, ama za bilo koji zločin. Proevropska znači isto što i antisrpska koalicija. Toliko ste bedni i jadni da nemam reči.

  3. Prava opozicija mora da se sasvim distancira od Vučićeve antinarodne i antidržavne politike. Nije Aljbin Kurti uzrok patnji Srba na Kosovu, to je beogradski režim, koji nastavlja politiku koju je sprovodio i kada je zaratio sa NATO alijansom 1999. godine, i kada je proterivao Albance sa Kosova.

  4. Izvinite, ali nije Voolin nesposoban. Znao je sigurno sve šta će se desiti jer kad je sve krenulo van plana, morao je da spasava kolovodže iz obruča. Zato se ništa ne zna o tome ko je organizator. Pitajte njegovog ambasadora, ako vam kaže.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.