Kako je protekla 2019. godina u Skupštini opštine Prijepolje

Ostavite komentar


  1. G-djo Hadzagic, uspeli ste unekoliko da prenesete tu, po mnogo cemu, jedinstvenu atmosferu i rad parlamenta opstine Prijepolje. Naravno da je to bilo jako tesko, jer tako nesto, bar u Srbiji, ne postoji. Dobro je sto ste nekoliko puta pomenuli odbornika Beganovica, koji po svom politickom delovanju, u ovom parlamentu, spada u politicke najobrazovanije odbornike. To sto ne poseduje konciznost i bog zna kakvu elokvenciju, nije njegova najveca mana. Njegov problem je u partijskom celnku, g-dinu Sadovicu, politickom diletantu – coveku kojemu je najjaci adut, u vreme gradonaclnicke kampanje, bila daljina (blizina) njegove kuce od zgrade SO -80m, kako je u vise navrata isticao. Zapazena je, i dugo ce biti pamcena, njegova rasisticka izjava izrecena za govornicom: „Za mene je svaki covek isti makar bio on i crni ciganin“.Bosnjaci mu nikada nece zaboraviti njegovu optuzbu o naoruzavanju…Sta reci o titinom (kumrovackom) junosi, Santic Izudinu, koji se aktivirao, menjajuci nekoliko stranaka, od vrmene kada se u ovoj zemlji pocelo krasti (od 2004.), a tokom 90-tih je bio u „biznisu“, obogativsi se kao vrli pristalca tadasnjeg rezima. Da je jos samo nekadasnji predsednik Skupstine, g-din Juso Muskic, mislim da ne bi bilo veceg pozorista, sa tragikomicnim repertoarom, na ovim prostorima. Postovani gradjani, opsine Prijepolje, sto ste zasluzili to i imate – najbolje madju vama. Odbornicima ne treba ni zamerati previse, jer takve su individue i kako od njih traziti ono sto ono nisu. Na kraju, nisu se tu nasli putem sile – puskama, bombama, tenkovima,…- vec zahvaljujuci vama, vasoj zelji i htenju. Neka, samo nastavite,… imate, bar, besplatno pozoriste u kuci, ako, uopste, (bar jedan poprilican broj) i znate sta je to!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.