Kako je Vučić platio račun novinarima Politika?

Ostavite komentar


  1. Nikoga on nije uspeo da ubedi. Nisu strani politicari budale. Svako od njih uzima sta mu treba. Francuzi, Kinezi, Rusi, Nemci… Trguje se Kosovom, rudnicima, poslovima na izgradnji infrastrukture, kupovinom naoruzanja, Jadrom… Vucic opstaje na vlasti, a vladajuca oligarhija se bogati. Dobro je i strancima. A za narod dva jaja na dan i jeftini parizer. Politiko bi mogao da napise kako pojedini evropski lideri gaze sopstvene proklamovane vrednosti. Upustajuci se u ovakav vid politicke trgovine sa Vucicem.

  2. Lepo je sto priznaju novinari iz Politika da je jednim ruckom kupio njihovo cutanje o kradji izbora, korupciji i najskupljim putevima i koridorima na svetu, cutanje o Oliveru, Cvijanu, o sudbini male Danke i optuzenih za njenu sudbinu, o smrti saslusavanog iz cista mira u policiji, o zagadjenju u Boru, Radojicicu i Banjskoj itd. Na portugalskom s prevarant kaze -prevaricador

  3. Pa nije on izvadio iz svoga džepa, već iz džepa naroda. Kako naslov može da zavara. To kao onda kada nije dao prilog u crkvi. Pobrkao džepove, a kao ne zna da kada ideš u crkvu ostavljaš prilog. Ko zna kada je zadnji put, platio iz svoga džepa, nešto.

  4. To plaćanje ručka je tipičan džiberski postupak. Siluješ tobožnjim gostoprimstvom i time se raskrinkavaš kao neko ko korumpira milom ili silom.

  5. Na tv sa nacionalnim frekvencijama, sve od reda pod njegovom čvrstom kontrolom, narod može da neprekidno gleda ovog radikala. Na štampanim trovačima – svi tabloidi plus Politika, svi od reda pod njegovom čvrstom kontrolom, narod može da čita samo hvalospeve njemu, pare iz budžeta koristi kako hoće, idao KiM…
    Baš je vešt ovaj radikal!

  6. Nasim novcem placa i farmerke od 1800$ i patike od 800, pa sto da ne plati i sinu posetu EU sa drzavnim obezbedjenjem ili vama SKUPI RUCAK ILI SKUPO VINO U US

  7. Platio tekst, platio rucak. I ovaj i neki drugi slicni tekstovi u stranim novinama izgledaju kao da ih je pisao sam Vucic ili neko iz njegovog najblizeg okruzenja. Aktuelni rezim ozbiljno ulaze u p.r u inostranstvu.

  8. Narod jedino razume šta voli Vučić. Srećan je i obožava kada vidi svog predsednika kako se dobro hrani i oblači na račun sirotinje. Sreća i ponos, kao da se i sam najeo i uživao.

  9. Vidi se da nisu iz Politike mutavi novinari našli su gde će da se hrane , divno mesto ali je preskupo , nije trebao da im plati ništa .

Ostavite komentar


Politika

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina 10

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Snežana Paunović, poslanica SPS i predsednic skupštinskog Odbora za privredu regionalni razvoj trgovinu turizam i energetiku poručila je tokom svog obraćanja medijima da je opozicija iznela niz neistina u vezi sa održavanjem vanredne sednice Skupštine o litijumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.