Kako je zlatiborska žičara „pomirila“ Čajetince i predsednika Srbije

Zaboravljeni stari sukobi, sledi podrška države

Ostavite komentar


    1. Šta se buniš? Ko ima para za zimovanje, imaće i za kartu. Šta ti tu nije jasno? To što si ti slepac, pa ti ništa ne odgovara, to je tvoj problem, tebi bi odgovaralo da se još vozimo u “Trabantu“ i po kaldrmi… Da su tvoji ostali na vlast do danas to bi nam se i desilo. Čibe.

      1. ti sigurno radis u fabrici Boinga, ides na posao metroom, meso kupujes kod Tenisa, a do Budimpeste brzim vozom za pola sata

        1. Ne. Na posao idem svojim autom, meso ne kupujem kod seoskih domaćina, a pola sata do Budimpešte niko nije rekao, nego do N.S. ali važno je da lažete što više. “Fruškogorski koridor“ će biti završen, na tvoju žalost, i koštaće nas 605 m. evra, i to sa dva tunela i jednim mostom, ali… mostić na Adi nas je koštao 500 m. evra, i to bez pristupnih saobraćajnica. Metro? Pa vi ste nam obećavali gradnju metroa 2002, 2004, 2008, 2012, i šta bi? Sačekaj malo, da vidimo za metro, osim ako bi vi to sve izgradili brže, i preko noći, jer ovi sporo grade. Nego šta vi izgradiste dok ste vladali, sem svojih računa u banci?

          1. Iz ovako nadahnutog pisanja može se zaključiti samo jedno: Ljubiša iznad kreveta ima sliku Njegovog veličanstva Vučića, pred spavanje se pomoli Bogu i Vučiću, a ujutro su mu prve reči: „Živeo Vučić!“ „Živela SNS“!

    1. Djidolarovi botovi, džabe kevćete. Nego, žalite se Tanji Ajfon, možda vam ona pomogne, pa se kandi-duje na vašoj listi za izbore 2022. Buahahaha… hahaha…

      1. Jesam “King Lizzard“, preskočio sam terapiju, ali to je zbog toga što ti ženče nije bila slobodna.

  1. Pohvale autoru i listu za pravilnu upotrebi reci zicara. Za zicaru. Nisu podlegli modernom ludilu koje prisiljava nesrecnike da za zicaru koriste ime venecijanskog camca. I nije ih sramota. Valjda je bar Zlatiborcima neprijatno

  2. Ne znam da li je gondola koga „pomirila“ ali je belodano da se Vucic sam pozvao i izvrsio upad na proslavu, na kojoj je njemu najmanje bilo mesta, da bi se fotografisao i nablebetao nesuvislosti.

    1. Taj njegov potez govori zašto je tako dugo na vlasti, a bojim se da će se i zadržati. Sposoban je da se spusti dovoljno nisko i oliže dupe raznim probisvetima, samo da bi ih privukao na svoju stranu. Nije važno što taj neko ima 0,1 ili 1% podrške, bitno je da taj deo ide njemu, a ne drugoj strani. Za to vreme naši sa ove strane odbacuju svaku pomisao na saradnju sa ponekim. Djindjiću su bile potrebne godine da okupi 18 stranaka, da bi se srušio jedan zločinački režim. Za rušenje sadašnjeg režima još nije ni počelo okupljanje.

    2. Secam se koliko je vlast kocila tu izgradnju,mislim da je tada Vucic bio premijer.Vucic je mogao da inkognito prerusen bude obican posmatrac.

    3. Nikakvo „pomirenje“, pre bi se nazvalo Stamatovićeva kapitulacija, zvučao je ulizički, falilo je samo „Živeo Vučić!“, koji se jeste „nablebetao“ praznih reči, ali su bile autentično prazne, „iz glave“ niko mu nije napisao!!(Hihi, hihi!!)

  3. Sad će sigurno krezavi Zlatiborski penzosi da se vozaju gore dole po ceo dan..Leba i igara.Treba negde i uložiti pokradene pare,oprati.

  4. Prijatno sam iznenadjen, konačno pristojan i pravi predsednički nastup u javnom prostoru. Nadam se da ovo nije izolovani „incident“!

      1. Rekavši da je odustao od ranije pripremljenog govora i da je odlučio da se obrati „rečima iz glave i srca“, što je veoma pristojno zvučalo, predlažem da nastavi sa tom praksom. Problem znači nije u predsedniku nego u njegovom okruženju!

  5. E, pa super. Stamatovic je provozao sa Vucicem. A sledecih meseci ce Stamatovic sam da se voza i to svakog dana u drugoj kabini. Ima ih 50 pa je voznja obezbedjena za 2 meseca. Nedeljom ce Stamatovic da se odmara. Korona desetkovala turizam svuda u svetu. Jedino ako Cajetina ne bude izuzetak.

  6. Dok je za ovu nazovi opoziciju destrukcija jedino što znaju da ponude za to vreme pametni ljudi rade i ponašaju se civilizovano iako pripadaju različitim političkim opcijama. Šta mislite koga će narod pre podržati, destruktivce ili one čija se dela vide?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.