Kako Marko Đurić komentariše fotografiju sa Milanom Radoičićem?

Ostavite komentar


  1. Kriminalac nema ni veru ni naciju tako da ova dvojiva liče jedan deugog jedini prednost je prema radojčiču je sto ovaj djurić zna da Kosova ima zakon i poštuje taj isti zakon jer bio jednom uhapšen i proveo neko vreme u pritvoru tako da možda pokušava da objasni radojčiču da kad tad ima da bude uhapšen!

  2. Sta je ovde cudno? Pretstavnici vlasti misle da ih ljudi koji pitaju zapravo napadaju pa se brane, mada su pitanja jasno postavljena sa ciljem da se na njih odgovori. Znaci da ne slusaju pitanja nego procenjuju da li uopste o tome dalje da pricaju. Deluje da funcija vlasti i nija bas ta ali moze im se ocigledno.

  3. Dokle god,na bilo koji nacin,predstavljas Srbiju trebalo bi da se klonis javnih susreta sa ovakvim osobama.
    Problem je samo sto su oni isti,pa ne zna kako da prepozna one kojih bi valjalo da se kloni

  4. E moj jadnice, ti i tvoja briga za „moj narod“ tera me na povracanje jer ispada da i za mene brines. Takvi kao ti ne treba da brinu o nama vec o svojim kozama i ovcama na vukojebinama.

  5. @Djuricu: Sa Sfecljom si se sastao u nezgodnoj situaciji: vazanih ruku pozadi i pognute glave. Verujem da ce ti taj “sastanak“ ostati u secenje celog zivota!

  6. dalibi i on preskocio preko ranjenog i pobegao ostavivsi kolegu na nemilost siptarima kao i njegov drug radoicic

  7. Dobro, to je napisao juče i to ste već objavili, komentarisali. Pročitali smo. Ako to drugi rade, od vase redakcije očekujemo da se ne izjednačavate sa njima. Makar na to pledirate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.