Kako Novosađani nisu videli francuskog predsednika: Makron prvi put u Novom Sadu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Podrška Makrona Vučiću i Srbiji mnogo uznemirava tajkune koji su u stanju da naruže svoj narod samo da nešto urade u pokušaju da popljuju vlast

  2. Uopste niste objektivni, ja razumem da treba da postoji kritika drustva i sistema, ali vi ste vise preterali, sta god ova vlast da uradi, vi osudite u kolumni!
    Apolitican sam i zaista me ozbiljna, medjunarodna politika ne zanima, ali ipak mislim da je na nekim poljima dosta toga uradjeno u pozitivnom smislu.

  3. To se zove putinizacija Novog Sada – kada se grad „očisti“ od stanovnika radi glatke posete zvaničnika.

  4. Diktatori ne setaju medj gradjane, samo medju svoje dovucene autobusima. Makron ne sme da proviri,zato je protokol tako brutalan. NECETE KOPATI!!! Dole korporacije i dole kolonizatori sa svojim kolaboracionistima!!!

  5. A da poseti raspadnuti aerodrom Nikola Tesla, kojim upravlja francuski Vansi? Ništa? A bilo u programu posete njegovo otvaranje?

  6. Dragi prijatelji , podrška Vučiću u svakom smislu .Mi smo narod koji jedino na palicu reaguje a Aca je to ukapiro i eto šetajte do mile volje i niko vas ne pendreči .Srbija će kopati Jadarit i proizvodiće Litijumske baterije .Sad sam siguran 100/

  7. Пинки је видео Тита, а његова унука (директорица галерије МС) Макрона. Све у своје време. Него, где су челници Матице Српске, председник Станић, секретар Мицић, директор библиотеке Радуловић…?

  8. Al ga ovaj zabaci vizionari u vezi prodaje naoruđanja municije ukrajini to je potez predsjesnika,koji sledi evropske norme.Bratešto kažu u narodu do balčaka.

  9. Vučić se plaši da ga građani neisprozivaju. Jer on se predstavlja da ga cela Srbija voli.Znaju svi da nas Evropa gleda kao Severnu Koreju!

  10. Opet sreća, radost i uživanjcija u režiji preCednika. Fićfirić i Oskar u Novom Sadu a među botovima i sektašima zanos i ljubav do imbecilnosti.

  11. Jaka posjeta,Došao uveče,a ode u podne.Ovoga šetali da mu skrate vrijeme,jer od zvaničnih državni razgovora nije ništa ni bilo.Ovo je bila privatna posjeta da podrži vizionara.kojem je rejting na patosu.Ništa ovo ne znači ni jednom ni drugom,osim ako opet nisu u nekom podrumu se ubili od vina.

  12. Deponija se zapalila od sreće što su takve dve ljudske veličine došle zajedno u NS.

  13. Sta smo mi,bolesni,zarazeni ili sta vec kad su nas sve makli sa ulice ostala samo policija na svakih dvadeset metara.A verovatno najveci deo natoda je samo zeleo da pozeli fobtofodlicu predsedniku Makronu.Umesto naroda Makron je mogao da vidi samo jednu okrutnu policijsku drzavu.

  14. Da li je prekrečen i mural Vojislava dr Šešelja? Samo pitam, na odmoru sam!

  15. Sta trazi makron u novi sad razdor mozda su kupili vojvodinu i odcepljuju je od srbije nije mu tamo mesto ne sluti na dobro kakav prijatelj prodao sbiji avione i mnogo toga i ko stataciju da je srbiji mesto u eu e nije i nece nikafa biti briks je nasa sansa ovi nas ucenjju 50 god

  16. Ma jeli to onaj Makron koji ga je na proslavi stavio da stoji preko puta tribine a Kurtija uz svoje skute. Ili je mozda to onaj isti sto ga je prisiljavao da prihvati Nemacko francuski sporazum. Ili mozda onaj koji ga je prisiljavao da se aerodrom ustupi firmi Vansi a ne Fraportu.
    Stvarno ne znam o komę se radi, ali moramo znati da nas jos dugo nęcę primiti u EU.Rekli su i da pocnemo da kopama litijum,{ nemci } da to nece biti ulaznica za EU. Osvesti se narode.

  17. „Kako Novosađani nisu videli francuskog predsednika: Makron prvi put u Novom Sadu“
    Нису ни могли да га виде од густог дима због пожара на депонији смећа, што је сјајан одговор на макронове благоглагољиве којештарије о томе да је Србији место у ЕУ. Ако му до сада није било јасно због чега је то немогуће, данас је у НС могао о томе лично да се увери и информише из „прве руке“

  18. NS ugoscava zapadnu elitu a Nis ne moze ni jednog bliskoistocnog politicara nizeg ranga. Odavno je Nis bio prestonica Srbije. Sad je samo jedna kasaba koji se i Srbi stide.

  19. Kakve veze imaju tadasnji princ Carls i predsednik francuske Makron…pa ovaj ima daleko veci i uticaj i titulu,samim tim njegovo obezbedjenje je daleko opreznije…pogotovu sto je sada i on na meti raznih organizacija koje mu se protive,uglavnom protokol velikih sila je da na ulicama nema nikoga,tako da garantujem da je Makronovo obezbedjenje trazilo prazne ulice,da ne bi poletela neka torta,jaje ili cigla…nemojte da omalovazavate sve zivo sto se desava u Srbiji ipak je to i vasa zemlja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.