Kako političari u Srbiji koriste Instagram?

“Bez previše kreative i suvišnih komentara”

Ostavite komentar


  1. Kada ćemo konačno da saznamo koliko milijardi (evra naravno) nas košta održavanje rejtinga poglavice.Tu prvo treba početi od kupovine kopernikusa,plaćanje režimskih medija,putovanje po ovoj nedodjiji,autbusi,dnevnice i sendviči za mitingovanje botovi……..

  2. Dobro je da političari imaju društvene mreže. Mnogi mladi ljudi ne gledaju televiziju i na ovakav način je pristupačnije da se upoznaju sa mnogim ministrima i ljudima drugih funkcija.

  3. Nesrazmerno mali zubi kod odraslih ukazuju na neka oboljenja ili samog pacijenta ili majke.
    – Luis connata ( Sifilis)
    – Down Syndrom
    – Osteogenesis imperfeckta ( staklene kosti)
    – Hemiatrophia faciei – deformacija lica itd, ovde usta nemaju normalnu mimiku nego su kao u robota.
    – Najgore je ovo sa Sifilisom. Vremonom svi polude. Neki pre neki kasnije.

  4. Zasto ovom coveku niko nece da objasni kako se oblaci jedan pedesetogodisnji muskarac pa jos na poziciji predsednika republike. O glorifikaciji alkoholapreko masmedia i ucinka takve reklame na mladju populaciju ovoga put necemo pricati.

  5. Komu ONI pisu…mojoj babi u Majdanpek,strini u Kucevu,teci iz vlaola,braticima u Jasikovu,ili
    roditeljima (65/58) u Rudnoj Glavi…svi ONI nisu upuceni Ni u jednu kerefeku tehnike…mene bas zao sto se NE prosvetle ovim svesaznanjima..

  6. Mahnitom diletantu i olosu koga je okupio priredicemo nezaboravan docek!

  7. Čitam komentare. Lako je biti bolestan. Mnogo teže zdrav i racionalan. Moramo tviter generaciju vratimo u logiku

  8. Uzas. Otvorim sajt Danasa, kad tamo me doceka ova fotografija sa ovim pivopijama, kao da me neko lupi pesnicom po nosu. Sklonite tu fotku jer kao prvo, ne volim da se promovise alkoholizam, a kao drugo; ne stavljaju se na naslovnu stranu lica koja izazivaju lose emocije u danima kad bi trebali da budemo dobro raspolozeni.

  9. Nezavisno sudstvo je utopija, iluzija. Ako se neće mešati „naša“ politika, koja hoće?

  10. Cheers concerning the post and I find yourself being back to read much more! Just checking out some blogs, seems a fairly nice system you happen to become utilizing. Im currently making use of WordPress for some my blogs but Im not happy with it up to now. Im searching to change 1 of these a lot more than to a platform similar to yours (BlogEngine) as a trial operate. Anything in particular you would suggest?

    https://xmc.pl

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije 8

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije

“Na Kosovu je od Srba ostalo samo ono što nema kud i nema gde. Imamo dve opcije – odlazak u užu Srbiju u koletkivne centre ili da stvari uzmemo u svoje ruke i da se izborimo za svoja zagarantovana prava, na demokratski način i tihim otporom kao što smo i radili. Kad nema mira za narod, nek nema mira ni za vlasti”, navodi u intervjuu za Danas Aleksandar Arsenijević, predsednik Srpske demokratije, nedavno hapšen zbog duvanja u pištaljku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.