Kako povećati izlaznost građana na predstojećim izborima?

Nema saglasnosti da li referendumsku atmosferu podstiču jače posebne kolone ili jedinstvo opozicije

Ostavite komentar


  1. Ne vredi Panovicu to objasnjavati ovom nadobudnom i sada vec vrlo nesimpaticnom Zelenovicu koji je ocigledno jedan od buducih aduta onih frikova iz EU na celu sa Tanjom Fajon, koji su mu dospanuli da se treba ideoloski iskristalisati u vise kolona. Dakle, direktiva EU glasi, udijite u parlament, u malim grupicama, to vam je dovoljno za ovo izvlacenje, posto glavni igrac i dalje ostaje u sedlu. Od reci do reci se slazem sa onim sto je pre neki dan napisao Vladeta Jankovic. Ko god bude bojkotovao jednu listu, taj direktno ili indirketno radi za Vucica. A ovaj Zelenovic je vec jednom prekrisio dogovor, pa je zato dobio po piksli u Sapcu.

  2. Ja licno ne glasam odavno na izborima. A na sledecim sigurno necu glasati za Vucica , A POSEBNO NECU GLASATI ZA OVE POJAVE IZ OPOZICIJE , sta vama nije jasno… Pa nece narod da glasa za „opoziciju“ , vec su bili na vlasti i smucili se svima pa sada opet malo da ih dovedemo na vlast???? Dajte nekog novog , normalnog ovi nemaju sta da traze vise u politici , oni su proslost.

  3. Kada vidim ko predstavlja opoziciju koja ne može ni oko vremenske prognoze da se složi,neću izaći da glasam.

  4. Nema prostora u medijima za predstavljanje više kolona. Tema izbora su : pravda, demokratija , borba protiv korupcije. A to je zajednicko za sve opozicione stranke . Druge teme su bitne kao kad bi nekom na respiratoru mazali kreme na mestu gde ga je ujeo komarac.

  5. Sve osim jedne kolone je samoubistvo ali tu treba imati širine i otvoren duh i da prigušite sujetu i lični interes,svaki glas je potreban,ne možete da odbacite ni glasače desnice bez njih se ne može rušiti režim,nemami mi 100 miliona stanovnika i neke rezervne glasače.Ja sam odlučio glasaću samo za opoziciju u jednoj koloni DS-NS-SSP tu treba dodati i desnicu DVERI-DJB Zelenović kako hoće može da ide sa Tadić i da glumi Vučićev fikus,na svim nivoima zajedno ovo nisu izbori već referendum.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.