Kako premijer može biti u predsedničkoj kampanji?

Jovo Bakić: Vučić svakako zloupotrebljava moć koju neinstitucionalno poseduje
Politički analitičari povodom najave Aleksandra Vučića da će u predsedničkoj trci biti van radnog vremena

Ostavite komentar


  1. On ne mora uopste da ima kampanju. Njegov rad i dela za sve ove godine su dovoljni da gradjani glasaju za njega.

  2. Ostavkom na mesto premijera bi oslabio svoj uticaj u stranci a kakva je situacija u SNS-u svasta bi moglo da se desi do predsednickih izbora. Otprilike tako to izgleda kad se zabije noz u ledja svom politickom mentoru. Posle toga svi znaju da je sve dozvoljeno i vise niko nikom ne veruje. To me podseti na Stambolica i Milosevica. Izgleda da se istorija ponavlja i da prisustvujemo radjanju novog velikog vodje koji ce da nas voda kao slepce narednih 15-20 godina.

  3. Svima smeta kada nema direktora u Agenciji za borbu protiv korupcije koja treba da ispita da li Vucic sme i moze li da bude premijer i vodi kampanju ali kada treba da se ispita odakle pojedincima pare za kampanju onda je Ok sto nema direktora!

  4. Kako kaze bot Branko Kostic"njegov rad i njegova dela" u to nisam siguran da i sami botovi misle tako nego iz straha od AV moraju da kazu sto njemu prija i ako hoce sendvic sta ce mora i to neko da radi!

  5. Kad je OCI to van radnog vremena?? Pa probio nam je usi kako radi dan i noc , 24 sata neprestano !! Sta je ovo sada??

  6. Sve je jasno kako je i sam Vucko rekao, kampanja je van radnog vremena. Radi od 05 ujutro do 01 posle pola noci. Kampanja je od 01 posle ponoci do 05 ujutro. Pa oni barem imaju iskustva kako se radi nocu.

  7. Premijer bi da se posle posla bavi malo svojim hobijem, ispiranjem mozgova svojih obazavaoca!

  8. Pa moze van radnog vremena. Nego ne znam kako? Zadnji put je terao neku jadnu zenu (valda negde oko Vranja) da i ona treba da radi 24 sata kao sto on radi! Ej, 24 sata dnevno. Pa dobro nacice se vremena i za kampanju, naravno van radnog vremena.

  9. Nije problem što neće dati ostavku u predizbornoj kampanji i što će koristiti poziciju premijera za kampanju, (jer to radi od prvog dana), već: DALI ĆE SE POVUĆI SA MESTA PREMIJERA KAD IZGUBI IZBORE???

  10. Vučić će sigurno objaviti šta su mu sledeći koraci kada ga zvanično predloži glavni odbor SNS za predsedničkog kandidata i kada se zvanično kandiduje za predsednika. Do tada će se špekulisati po medijima, mišljenja će razmenjivati analitičati, a gledanost i čitanost rasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.