Kako Rusija sada podržava Vučića?

Ostavite komentar


  1. Rusija je 1999 najtesnije saradjivala sa zapadom i prstom nisu mrdnuli za Srbiju.Sad, kad imaju problem, puna su im usta Kosova samo da uvale Srbiju u problem,dok realno ne mogu bas nista na terenu,ne mogu ni u Ukrajini,kakvo Kosovo.

  2. Šizofrenija na delu,pre dve nedelje tekst kako se odvojio Rusija od Vučića i naravno stručnjaci razni,pa danas opet tekst kako je Rusija sa Vučićem i opet stručnjaci razni (mada da su tako strucni,valjda bi se neko našao da skloni Vučića posle 12 evo 13est godina vlasti) i samo spinovanje i izludjivsnje ovog naroda. Mnogi kažu da je za stanje u naciji odgovoran Pink Informer,mada ni vi niste doprineli da narod ne izludi,samo suprotno.

  3. Tvrdnja da sada Rusiji vise treba Srbija nego Srbiji Rusija bi mogla da bude tacna samo u slucaju da Rusija gubi rat.Dok svi vidimo da to nije slucaj.Drugo,tacna je ruska tvrdnja da takozvani zapad sve dogovore i ugovore razvodnjava da ne kazem izvitoperava to jest gura ka svojoj vodenici.Tako je uradio sa Briselskim Sporazumom tako je uradio i sa Minskim Sporazumom tako je sa Hrvatima ocistio Srbe iz Krajine…….Sto znaci da Srbija ne moze u buducnost bez pomoci Rusije.Nije vazno ko je na celu Rusije,vazno je da je ona clanica Saveta Bezbednosti UN-ja.Rusija ce podrzavati Srbiju i kad ona bude clanica EU-je.Jer ce Srbija tada biti most izmedju Rusije i Evrope.Ako bas hocete-izmedju Rusije i Nemacke.Jer Nemacka je danas okupirana zemlja,sa njom i EU-ja i to ne od Rusije nego Amerike.Ko to ne shvata je politicki zakrzljao……P.S.Evropa nije kompletna bez Srbije i bez Rusije.Da dobro ste procitali…….!

  4. Ovi ludi Rusi bi ponovo da nas uvale u blato Kosova kao sto su se oni uvalili u blato Ukrajine?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.