Kako sednicu o litijumu sluša poslanik Marko, Miloševićev unuk?

Ostavite komentar


  1. Koliko se u tim odborima skupi pravih parica evrića mesečno. Blago dedinom unučetu, ljubi ga deda. Imali za život. Hahaha

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona "najveća budalaština" (VIDEO) 8

UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona „najveća budalaština“ (VIDEO)

Nastavak sednice Skupštine o litijumu počela je za danas u 10 sati. Na dnevnom redu nalazi se opozicioni predlog izmena Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, kojim se traži zabrana geoloških istraživanja, eksploatacije i prerade rude bora i litijuma. Kako je i najavljeno, sednici prisustvuje ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.