Kako SNS kupuje birače na izborima za savete Mesnih zajednica

Ostavite komentar


  1. SNS paraziti žele da narodu piju krv i iz svakog kapilara. I tu za njih ima ćara na račun obespravljenog naroda. Ipak, oni i ne sanjaju, da im je kraj blizu i da će odgovarati zbog svega.

  2. Kod nas nikada neće biti slobodne volje birača dok se ne počne zatvorom kažnjavati ovakva vrsta delatnosti, odnosno svaki oblik novčanih i robnih davanja biračima od strane stranaka i partija. Tu spadaju i dela ucenjivanja, prisiljavanja i pretnji da gradjanin glasa za odredjenu listu ili ličnost.

  3. A diročići tipa Đilas sa firmom ne mogu ni cvet nekome da daju.Ko daje ulaze na sebe.On je sa DS je samo uzimao.

  4. Na izborima za savet prijavilo se 6 nezavisnih kandidata (biralo se 9). Nije bilo nikakve kontrole tokom glasanja,a po završetku sve listiće su strpali u jednu veću i proglasili pobedu svih njihovih kandidata. Više sam ljut na nezavisne što su to dozvolili i napravili magare od birača, a od bagre se ono i očekivalo.

  5. Ovo je toliko odvratno da su mi ti bedni primaoci poklona odvratniji od darodavaca.

  6. Zivim u jednom od gore pomenutih sela.Dele se bombone,hemijske i upaljaci sa inicijalima predsednika i sto je najgore deli ih osoba koja je fakultetski obrazovana ali ne moze da dodje do posla ako ne bude poslusna.Pet kandidata koji ce biti birani za savet mesne zajednice su poslusnici SNS-a i ucenjeni su unapred.Inace oni moraju da budu izabrani jer protivkandidata NEMA.
    Pravi se privid demokratije a u sustini katastrofa…Pozdrav iz slatkog Idjosa.

  7. Narod se ne moze prevariti i aplaudirati ako nekog ne ceni i ne postuje njegov rad i zalaganje za sve nas, a ne samo za penzionere.

  8. Taj Čonka bi trebao znati bar to da se za Mesne zajednice ne kandiduju stranke i zbog toga izborni postupak sprovode opštinske ili gradske izborne komisije u kojima itekako sede osobe delegirane od strane raznih stranaka. U tekstu se navodi sedam mesnih zajednica iako je ispravno nabrojano svih devet. Da li iza svakog kandidata stoji neka stranka? U to ne treba ni sumnjati. I na kraju, nigde u zakonu ne stoji da kandidat ne sme biti član neke stranke ili da neka stranka nema prava da navija, lobira za određenog kandidata.

  9. Samo treba pročitati komentare koje ljudi ostavljaju ovde. Toliko mržnje, ostrašćenosti, revanšizma… kakav god Vučić bio, u odnosu na opoziciju je demokrata. I ne bira ga narod jer je dobar već zahvaljujući opoziciji koja radi to što radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.