„Sve je kulminiralo tog 24. septembra uveče“: Kako su građani pobedili režim Slobodana Miloševića?

Ostavite komentar


  1. A Vucic je bio tada ministar informacija, znaci kljucni manipulator koji i danas upotrebljava iste metode. Nista ama bas nista se nije tehnicki promenulo u Srbiji, cak je gore i opasnije, jedino sada zapad zna cemu ste sposobni za zla.

    B92 je tada bio portal koji smo svo citali, sada ga vise uopste ne posecujem.od kad su lostali misevi, Curuvija svi oni kojinsu se borili za prave promene su po ijeni jedan po jedan.

    Ima Srpskih heroja kojinsu u stvari pre par nedelja posetiki Kurtija i Osmanija i traziki da oni brane Srpski narod, sto verujem dani oce. To su vam pravi heroji, ali nazalosts Vucko iz New Yorka salje poruke

    Svasta

  2. Ma da sve je tako kako pricate. Narod od promena perfektno zivi. Sve je prodato i rastureno. Postali smo stranci u sopstvenoj zemlji. Za samo jedan mandat ovi politicari su postali milioneri, tako da pitanje je, ko je prosperirao posle 5-tog oktobra.

  3. Tek nakon vise decenija uvidjamo da je Milisevic trebao napraviti vladu nacionalnog jedinstva a sve ove strane zute placenike pobiti. Velika greska. Sad bi Srbija imala vojsku na Kismetu a Crna Gora bi bila pokrajina Srbije.

  4. Sto je najgore….istina je da je sve zapadno maslo….jos jedan uspesan cia projekat…
    Ni ovo nije mogao narod Srbije da uradi…e pa nismo za bolje…

  5. Ko gaji simpatije za Milosevicem zaboravlja kakav je bio kolaps ovde 2000 godine i kako nije bilo struje ni plata ni nicega totalna Africka beda.A ovi posle sto su dosli su nasledili kucu srusenu od oca pijanice i loseg kockara a to samo vodi ka jos vecim dugovima i muci a ne prosperitetu.Olako smo se vratili na novog Milosevica koji je video gde je ovaj predhodni gresio pa je oprezan na majdane i 5 Oktobre.Vec je zadnjih 10 godina ispirao mozak da je sve pre njega bilo katastrofa a sve te lopove je uzeo u svoju stranku i nastavio istu kradju i privatizacije i zaduzivanje.Samo ovog puta sam sebi peva hvalospeve koje su Zuti radili.Doci ce i on na naplatu kao i Milosevic pa ce neko da kuka za njim i da prica „kako se radilo“ a ovi sto su videli odmah o cemu se radi mogu da im se smeju u lice kad su glupi

  6. Без друштвених мрежа, уз велики рад на терену опозиционих првака, са много новца из иностранства и потпуном медијском блокадом, победила опозиција.
    Данас, са великом могућношћу да преко мрежа допру до сваког грађанина, они бојкотују најважније, београдске изборе. Уљуљкани, без енергичне иницијативе, никад неће победити овај режим, кога, узгред речено, подржава запад. Нема више понављања историје.

  7. Zapad je odobrio i pomogao da se smeni Milošević.Pošto nema besplatne večere,za uzvrat je dobio da Srbiju uzme pod svoje i sve u njoj uradi kako želi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.