Kako su izgledali izbori za jednu MZ u Šapcu?

Ostavite komentar


  1. Mesne zajednice, zamisljene kao „prosirena porodica“, sns_ovcima sluzi ISKLJUCIVO za pretvaranje gradjana u podanike putem sastavljanja spiskova „podobnih“ za placanje glasova u naturi i novcu.
    A „podobni“ su, na zalost, zrtve njihovog rezima, koji ih je doveo do BEDE!
    Do bede egzistencijalne, bezbednosne, obrazovne, kulturne, moralne.

  2. „O značaju izbora za savet Mesne zajednice…“

    Neka se pripreme kućni saveti…

  3. Pa šta gospodo hoćete,samo kritikujete i ništa vam nije dobro.Narod je glasao i,šta sad hoćete.Ne može meni niko zabraniti da glasam za koga hoću,nema pritiska,ucene,niko imnećemznatimza koga sam glasao a SNS kao i sve druge stranke mogu svoje aktivnosti slobodno sprovoditi,naravno,samo bez nasilja.Sledi i a da pukne vlast u Šapcu jer narod tako hoće.

    1. Pa bote, u kojoj evropskoj državi ima ovakvih izbora, odgovori mi. Možda ima u Somaliji ili negde u Indiji. Ovakvog izbornog banditizma u Evropi nema.

  4. Ne znam gde je Majur i nisam odatle, ali me brinu navod koji se uvek javljaju uz vesti da je SNS pobedio u nekim sredinama: „prisustvo nabildovanih ljudi i džipova bez registracije …“ Ako je to tako, a može biti da jeste, zašto nema fotografija tih ljudi? Danas svako ima mobilni sa fotografisanjem. Ako Danas ima fotografije, a zbog pravnih propisa ne sme da ih objavi, dajte makar e-adrese gde se te fotografije mogu videti. Ovako ispada: laže SNS, a lažemo i mi. A ovce neka glasaju na sledećim izborima. Pa ko koga zajebe.

    1. Ma kakve bre fotografije,nema ih…svuda im drugi krivi.Razbili ih kao beba zvečku,pa sad izmišljaju sve i svašta.

    2. Iz Lučana ima na stotine fotografija i video klipova stranačke bahatosti SNSa.

    1. Upravo tako, eno u Lučanima su sada posle ovih poplava videli koliko im koristi to kako su glasali.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.