Kako su socijalisti od najmoćnije partije u zemlji postali leva frakcija SNS?

Ostavite komentar


  1. Eto, nije ispalo sve tako crno. Sveli se SPSovcí na nivo radikala, pupsa i zavetnika. Samostalno 1,5 %

  2. Dačić prihvatio sve što mu je Vučić predložio. Nije ukapirao da sve čega se dograbio prvorođeni biva uništeno. Tako mu i treba.

  3. Kako ?
    Lako !
    Vrhuški SPS su od partije, programa i članstva bitniji njihovi lični interesei.

  4. Čemu sada napadi na socijaliste? Svaka partija vodi svoju politiku na onaj način na koji misli da treba.

  5. Citat:“Ivica Dačić koji se, kako kažu, zadovoljio da u ime „velike koalicije“ izigrava zabavljača po nekim televizijama.“..tako završe svi koji „sarađuju“ sa Vučićem, pogledaj Šešelja, izigrava dvorsku ludu na TV-u samo da bi Vučić bio i ostao neprikosnoveni Grandmaster

  6. Lutajuci besciljno, Dacic je radio i radi samo za svoje licne interese i svima je sluzio kao koaliciona potštapalica, pri cemu je sam SPS fotovo potpuno uništio. Posro mu je i finansijski i poziciono dobro, kune se u Vucica. Kada sutra dodje novi sroski apsolitista, klece se u njega. Verni prarilac mu je Palma i to je sve od politickog promašaja Srbije. Ta partija SPS, koja se vodi kao vlasnik brojnih drzavnih i narodnih nepokretnosti stecenih na osnovu uzmi po potrebi, sve je nase, odscno je izgubila i poziciju i smisao i nikada, sem interesnom krugu, nikome od gradjana ko se obratio za pomoc, nije pomogla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.