Kako su vlast i njeni mediji uvežbali „kuvanje žabe“ na građanima Srbije

Ostavite komentar


  1. За дате услове власт ради шта се може урадити, надамо се само да неспособна и јалова опозиција неже доћи на власт и упропастити народ и државу као ДОСманлије након петооктобарске катастрофе.

  2. pa dragane,niko srbiju nije opljackao, pokrao,gradane obespravio i porobio,lagao,sve institucije unistio,zemlju na koju nema tapiju ni poreklo rasprodao,decu i gradane prodao kao stoku bez bileta,privredu unistio,srbe nazvao neofasistima i fasistima,zemlju srbiju i njene gradane stavio u duznicko ropstvo i pred normalnim svetom obrukao kao sns i sps.

  3. Bez stida,vidi se čiji.je.vokabular (govor) baš donji deo otpada iz kace posle kupusa.Neki misle da je to.lkudski,zavisi i od kulture!

  4. Samo ne Dačić,ne ne i ne.
    Kako ga više nije sramota da glumi patriotu na grbači naroda kojeg je politikom prošlih vremena doveo do prosjačkog štapa.

  5. Velika većina naroda glupa, polupismena i nepismena.Prema skandinavskoj studiji tri najgluplja naroda u Evropi su Srbi, Crnogorci i Albanci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.