Kako Vučić koristi „strategiju ismevanja“ da bi u opoziciji napravio „pukotinu koja razara“: Da li je greška tvrditi da je lider SNS u panici zbog protesta?

Ostavite komentar


  1. Znamo kako ćemo dalje nema mesta za opuštanje idemo napred još brže

  2. Pa taj je u panici cim prodje dan bez „obracanja“ i tv kamera! Pocinjem da verujem da je postao zavisnik od friziranja i sminkanja…

  3. Pa, mislim da ovo itekako ima smisla.Opozica zaista mora da bude mudra i da ovo privede kraju kako treba,baš zbog naroda. SNS je opasan igrač,tj.imaju angažovane opasne igrače. Zato ovo mudro mora da se odigra.

  4. U razjedinjenom drustvu lezi snaga faraona.
    Mislim da bi opozicija trebalo da dokaze javno da skupstina, vlada, organi vlasti postoje samo formalno. Da se sve dogadja po volji faraona. I da zbog toga konacno i javno pocnemo nazivati stvari pravim imenom. Takav vladar se naziva diktatorom a drustveno uredjenje diktaturom. Tada ce se neki koji se zanose bajkama vodje tek probuditi. Mi to znamo ali to treba ozvaniciti. Tada ce i svet da se drugacije ophidi prema njemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.