Kamberi: Nisam vođa opozicije

Ostavite komentar


  1. Jadna nam majka. Sve što je rekao o vlasti i opziciji je tačno. O premijerki ne treba trošiti reči, u negativnom smislu.

  2. Gospodin Kamberi je samo, poput najvećeg broja njegovih sunarodnika, vešto iskoristio i zajahao na talasu fanatične i nerazumne mržnje pojedinih stranaka i lidera tih stranaka. Na tim talasima „plovimo“ već više od 100 godina. Ne bi me čudilo da gospodin Kamberi i njegovi sunarodnici, u svojim „demokratskim namerama“ ne pomere na sever i onu aktuelnu „administrativnu liniju“. Srpski magarci to neće primetiti sve dok im nesreća ne zakuca na sopstvena vrata. Imali smo ovakve „demokrate“ poput Azema Vlasija i drugih i ništa nismo naučili.

  3. Smesna, pateticna i tragikomicna je ova fascinacija drugosrbijanaca ovim prvoalbanijancem. To sto doticni na lokalu i tamo gde Albanci imaju vecinu podrzava diskriminaciju na etnickoj osnovi, sto negira zlocine Albanaca, sto kao heroje slavi one koji su ubijali srpske policajce i vojnike, sto podrzava legalizaciju otimanja dela Srbije, sto promovise otcepljenje tzv. „presevske doline“ ili sto po „misljenje“ ide kod nacosa u Tiranu i Pristinu, ocigledno nisu nikakav problem.

    1. Mogao je on da bude „prvi medju jednakima“ u zločinima počinjenim protiv Srba. Može on da bude onaj koji opravdava zločine Albanaca kao i da se otvoreno zalaže za diskriminaciju Srba u svom mestu, može on bilo šta da uradi ali, zaboravljate da ON MRZI VUČIĆA a to je glavni „kvalitet“, koji traže srpske propalice svih boja. Zamislite da na ovoliko oduševljenje, medju Albancima, na Kosovu i Metohiji ili centralnoj Srbiji, naidje neka izjava Aleksandra Vučića ili bilo kog srpskog poslanika?!

  4. Kakva opzicija takav i „vođa“. Sramota je da tzv. vođa opozicije ne vidi drvo od šume. U „njegove dve države“ i još dve gde participiraju u vlasti, nema opozicije drugih naroda, naročito većinskog iz države u kojoj on živi, a eto u najomraženijoj državi je u najvišem zakonodavnom telu i sasvim slobodan da iznosi svakakva nagađanje i špekulacije. Takvim odnosom se ništa dobro neće postići, pa makar bio i vođa opozicije.

  5. Bravo gospodine Kamberi.koliko ste Vi u pravu , najbolje govore komentari (7).Da je to moguce, mislim da bi i Vi, kao i ja voleli da I’m se napravi velika srbija sa 100% srba.Nema nacionalne manjine koja voli zivot u istoj drzavi sa njima, a oni bi bili agresivni jedni prema drugima.siguran sam da 100% od manjine koja zivi u srbiji,niko nikada ne bi je vise posetio.

    1. @Nemoguce, mada bi bilo lepo

      Mislis kao sto ste vi Albanci vec odradili u Albaniji, na Kosovu, na pola Makedonije a i u tzv. „presevskoj dolini“? Jos nesto, navedi koja manjina, zeli da zivi sa vama Albancima ili da je jos i srecna zbog toga? Sa Kosova ste proterali 70% tamosnjih Srba ali i Roma, Crnogoraca, Hrvata, oni preostali su diskriminisani po svim osnovama, u Albaniji su manjine nestale, bilo im je zabranjeno da koriste svoja imena, jezik, prosle godine jedan od ono malo preostalih Grka je ustreljen kada je podigao zastavu Grcke, Makedoniju ste podelili na dva dela, iz onog „vaseg“ dela Makedonci beze, u tzv. „presevskoj dolini“ ovaj isti Kamberi je glasao da se izbaci jedini Srbin iz vlasti u Presevu a u Bujanovcu je formirana jednonacionalna, albanska vlast iako je tamo Srba 42%. I jos imate obraza da se javljate?

  6. @Nabavite ogledalo ,I ti I Kamberi-Ja Albanac nisam, mada ne bih mao nista protiv I da jesam.Od Srbijanca ili Albanca, 100 puta radje bio bih Albanac(nisam ni Hrvat, . Vas ne voli ama bas niko.Mislim da ste toga svesni))

    1. Nemoguce, mada bi bilo lepo

      Te traume iz vremena otomanske okupacije ocigledno neke jos uvek drmaju. Sudeci po komentaru, prava je sreca sto se ne ubrajas medju Srbe, svima kazi da nisi Srbin, stampaj majicu sa tim natpisom, to Srbima i njihovom imidzu samo moze da pomogne.

  7. @Nabavite ogledalo ,I ti I Kamberi-odgovor——————–Ja Albanac nisam, mada ne bih mao nista protiv I da jesam.Od Srbijanca ili Albanca, 100 puta radje bio bih Albanac(nisam ni Hrvat, . Vas ne voli ama bas niko.Mislim da ste toga svesni))

    1. Pa sta ste? Niste valjda jednorog? Niste Vi Albanac vec „sicko“, koji se ovde lazno predstavlja. Osecam vas na kilometar daljine a, kada procitam ovako „filozofski“ komentar, smeo bih da se zakunem o kome se, ili o cemu, radi.

    2. @Nemoguce, mada bi bilo lepo

      Svi Srbi tuguju i padaju u depresiju sto neko kao ti ne bi da bude Srbin… Ali prezivece se nekako. Nego, nabroj ko vas voli, tebe i pripadnike tvog naroda? Neki primer? Neko? Makar ko? Bice da si ti tek svestan ko ste i sta ste.

      1. Pripadnike tvog naroda?! Ne naroda, već čopora gospodine. Ako gledate priridnjačke emisije videćete veliku sličnost sa odredjenim kreaturama iz afričkih savana.

        1. Jedna od odlika ove vlasti jeste negiranje zločina i negiranje postojanja problema u društvu i širenja mržnje prema svakom ko drugačije misli. U prilog ovome govore i svi negativni komentari u kojima niko ne spominje pomenutu Batajnicu….Svaki negativan komentar je pun mržnje i vređanja i bez argumenata…

          1. @V-Vendeta

            Mozda mi promaklo, ali, da li je Kamberi spomenuo neki zlocin koji su pocinili Albanci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.