Kamberi: Rešenje za ZSO treba tražiti u okviru onoga što Ustav Kosova dozvoljava

Ostavite komentar


  1. Gos.Kamberi niste u pravu.Jel kosovari i albanci su dve razlicite cipiele.Siptari u Srbiji imaju sve za normalan zivot.Njih niko ne napada kao sto siptari napadaju Srbe.Ruse i pale imovinu , ruse grobove, skrnave crkve i manastire, a i Paket i otimaju tudu imovinu.Strasno .Nekada davno su se zenili i udavali za Srbe.A danas se mrze Kurti koji pokusava na sve moguce nacine da otera Srbe.Neka se on lepo ne pravi pametan .jel vidise da je glup i nesposoban.Sramota me je reci da moji preci poticu sa kosova.Da je moj deda dao zivot za bolje sutra i moji stricevi.Bednu Politiku vi vodite.

  2. tako i nikako . Pa i biblija je dozivela promene covece, a ne neki ustav zemlje koju priznaju oni koji imaju vojsku na njenoj teritoriji. A to znaci zemlje koja nije suverena.

  3. Kamberi I ostali Kurti,Vjosa….kada su vasi potpisivali 2013 I 2015 g, Briselski Sporazum I Vasa Skupstina usvojila, da li su svi ,bas svi bili pijani I drogirani?Proizilazi da niko nije znao Ni sta potpisuje a Ni sta usvaja Ali taj Dokument je Vazeci.Zasto vi arogantno mislite da puj-pike to ne vazi, mi smo inteligentni I sposobniji od njih I mi cemo sada da ponudimodruga resenja…Zasto bi bilo ko to prihvatio…da pregovara ponovo, usvaja vasa skupstina I onda opet dodje neki Mu..nja I kaze puj-pike ne vazi,idemo ispocetka..Neozbiljno,bezobrazno I drsko…

  4. Kamberi reciprocitet moze da trazi samo u odnosu na Srbe u Albaniji i nista vise.

  5. Koja prava vì nemate u Srbiji i šta se ti mešaš.Kosovo je po 1244 u sastavu Srbije i tako će i bbiti.

  6. Vaša delovanja su dovela do toga da se vi ne pitate šta piše u vašem ustavu. Ako mogu zapadne zemlje napraviti zajednice sa izvršnom vlasti možete i vi ili se povucite iz Briselskog sporazuma

  7. Rešenje za KiM treba tražiti u onome što ustav Srbije dozvoljava.

  8. Rešenje za Kosovo* treba tražiti u okviru ustava Republike Srbije. Zašto da ne.

  9. S šta ćemo sa Ustavom Srbije ?
    Poređenje ZSO i Republike srpske je neumesno , pogledajte nadležnosti RS i ZSO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.