Kamberi Vučiću: Srbija mora da kaže istinu o zločinima nad Albancima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ušao u polemiku sa Šaipom Kamberijem, o stradanjima na Kosovu, Palma se uključio uvredama

Ostavite komentar


  1. Kamberi bi zaista trebao da se suoci sa pravim licem Albanaca, taj narcis-nacionalziam koji rasipa postaje smesan. Sa kim to Srbija treba da pregovara? Sa onima koji su na Kosovu ubijali i proterivali Srbe, kidnapovali ih i prebacivali u logore u Albaniji gde su nekima vadili organe i prodavali ih. To za Kamberija nije problem? Hasim Taci, doskorasnji pregovarac je danas u Hagu, da li Kamberi zna zbog cega? Nije zbog pogresnog parkiranja ni zbog kradje cokoladice u prodavnici. Jako ne stoji albanskim nacosima izigravanje moralnih gromada, ali jako. Kosovo je otcepljeno od Srbije zato sto je to interes Nemacke, SAD i V. Britanije a ne zbog nekih moralnih i „prirodnih’ razloga kako to Kamberi pokusava da proturi. Bas kao sto je i Hitler otcepio Kosovo zbog interesa, da nece Kamberi da kaze da je i Hitler bio moralna gromada te je zato podrzao tadasnju albanizaciju Kosova? Da je kojim slucajem moral osnova otcepljenja Kosova, onda bi Kosovo vec bilo i vraceno pod kontrolu Srbije zbog svih zlocina, proterivanja, pljackanja, unistavanja kulturne bastine i diskriminacije koje su Albanci pocinili u zadnjih 20 godina. Da se ne spominje sta su Albanci radili tokom II svetskog rata, kada su imali zastitu Tita ili Turaka.

  2. Bitno da Kamberi i ostali Albanci ne moraju da se suocavaju sa zlocinima koje su pocinili, da mogu da ih guraju pod tepih i da se prave blesavi. Srbi na Kosovu su se valjda samobijali, sami su palili svoje kuce bas kao i svoje crkve i manastire i sami su sebe proterali. Da Kamberi i Albanci i njihovi sponzori zaista imaju dokaze da su Srbi odgovorni za ubistva u ‘Pandi“ zar ih ne bi vec davno izneli na videlo? Zar ne bi Amerikanci platili milione za dokaze i kakva bi to bila pobeda za Albance i one koji ih podrzavaju? Zasto za sve ove godine osim jeftinog spinovanja nisu izneti ti dokazi?

  3. A kad cete vi reci gde su nestali srbi,ko je ubijao srpski narod na KIM,koliko je zrtava u zutoj kuci?

  4. Smesno je i komentarisati ovakve ljude kao ovaj Albanac,da je normalan rekao bi da su svi Srbi proterani iz Pristine,Prizrena,Djakovice i da ne nabrajam dalje,oni su u drugom Sv ratu imali Baliste koji su bili privrzeni Nemcima,a svoje ponasanje, neiskreno prema svima pokazuju i danas i misle da ce im to proci

  5. Hoce da baci ljagu na Srbiju rece Dacic. On poistovecuje Srbiju sa sobom i svojim politickim ocem. Tadasnja vlast je radila to sto je radila na Kosovu, a i on je ucestvovao. Zato i nece da se suoci sa prosloscu. I predsednik je takodje ucestvovao. Bez suocavanja nema napretka samo vrcenje u krug, a nama prodjose godine. Za njih ne brinem, oni se za to vreme bogate i korumpiraju sve zivo.

  6. Mnogo buke ni oko šta! Gomila reči mnogima prikriva idejnu prazninu.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 7

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.