Kameron Manter: Vučić je spreman da razgovara, ne i da potpiše papir

Tramp zainteresovan da pomogne Beogradu i Prištini * Dobro je što su se u razgovore Beograda i Prištine uključili i Berlin i Pariz
Kameron Manter, bivši američki ambasador u Srbiji i doskorašnji predsednik Ist Vest instituta (EWI) o razgovorima sa srpskim državnim vrhom

Ostavite komentar


  1. Upravo tako! Vucic manipulise inostranom i domacom javnoscu, kako bi dobijao sredstva od prvih i kako bi uverio ove druge da je nezamenljiv i kako bi bez njega Srbija propala..

    1. Prevodilac ovog intervjua ne poznaje dovoljno srpski jezik. Zamolio bih Danas da se pozabavi temom.

  2. Može li „Danas“ da istraži da li je tačno da je Srbja donirala fondaciji Bila Klintona 2 miliona dolara, zašto i kada, odnosno u čije vreme? Htela bih da verujem da je A.Roknić pogrešno informisan?

    1. U kampanji za predsednika SAD su ucestvovali Hilari Klinton i Donald Tramp. Tada je Vucic donirao Klintonovoj 2.000
      000 USD zato sto je, kako je sam obrazlozio, mnogo pametan.

    2. Ne može Danas tebe posebno da informiše. Postoje fotografije, vesti o tome i konačno Vučićeva izjava da je to uradio zato što je pametan.

    3. Nema potrebe za dodatnim istraživanjem.Pionokio je sam prinao da je to uradio,a na pitanje zašto odgovorio je „zato što sam pametan“

  3. Da li bih mogao dobiti odgovor od redakcije zasto mi ie komentar obrisan? Da li je moguće da se zalažete za slobodu i da nastupate navodno protiv cenzure, a cenzurušete komentare koji su bez vređanja po bilo kom osnovu kritikuje stručnost vaših novinara? Samo u Srbiji.

  4. Prioriteti su nastavak pregovora i ukidanje taksi, resavanje Kosovske krize je kljucna za Srbiju.

  5. Za razgovor i dobru volju Srbija uvek je bila.Nadamo se da i druga strana isto tako jeste za razgovor i dobru volju?Samo mora da dokaze dobru volju tako sto ce oboriti takse.Onda kad se pokaze dobra volja slede razgovori i eventualno dogovori.

  6. Ostaje da se nadamo da će zapadne sile imati razumevanje za napore Srbije da se problem na KiM reši i uspostavi dijalog, kompromis i razumevanje. Sve navedeno je veoma bitno za uspostavljanje stabilnosti i mira ne samo na KiM, već i u celom regionu. Srbija je bila i biće faktor stabilnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.