Sve o kampanji „od vrata do vrata“: Od starog Rima do SNS-a

Ostavite komentar


  1. Zloupotreba državnih resursa je kod ove kampanje najočiglednija, jer se kod nas koriste zabranjeni podaci, tj spiskovi koji ne bi smeli da izlaze iz institucija ili iz određenih javnih preduzeća..Druga stvar, neka budući predstavnici za mesta u opštinama i državnim funkcijama , sami krenu u predstavljanje sebe, a kroz partije, ili ti drugim rečima da krenu od vrata i vratasa onom famoznom rečenicom “ Dobar da, jacsam taj i taj, i Boriću se da budem Vaš predstavnik, sa ove teritorije u npr opštini, a ispred te i te partije!“ E to bi i imalo neki pun smisao..Ovako se VDV koristi za lično podsećanje glasača za neku stranku, koju će predstavljati neki generalno i u masi neki anonimusi koje niko živ od glasača ne zna!! A to je onda, kako BiH rekao, zloupotreba, jer ako ti NEKO VEĆ I DOĐE HABVRATA, DAJ DA VIDIMO I KOJE I JAKAV JE I ITD!! Novak su sakrivena lica!! O obećanjima, nagradama, mičenjima, neću ni da pričam..

  2. Svako ima pravo da radi sta hoce, poenta je, da je evidentno da gradjani zele na vlasti Vucica, to je cinjenica koju ne mozete da promenite.

  3. Postavlja se pitanje zašto opozicija to ne radi?! Možda zbog manjka ljudi koji bi to radili?!

  4. Vdv se sprovodi po celoj zemlji, po medijima, a bio je samo jedan jedini incident?!I zašto se ta priča non stop forsira.

  5. VDV kampanju može da radi samo jaka stranka sa razvijenom mrežom aktivista a kao što ste napisali ništa loše nema u tome radu osim što smeta manjim strankama koje nemaju taj kapacitet.VDV je radio i Tadić a radi se i u velikim zemljama a vama smeta kada je radi SNS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.