Kancelarija za KiM: Hapšenje Srbina na Bistričkom mostu pokušaj Kurtija da izazove novu krizu

Ostavite komentar


  1. Nemaju nikakvog prava to je zlocin illegalno oni su zla u tudjoj zemlji sto trebaju biti hapseni jer illegalno zlom tog zla cine sto nije dozvoljeno da se radi to je zlocin i svega prekrsili to pravo nemaju nista ne postuju vidise zla i lazi svih tih godina to se vise nemoze dozvoliti to pravo nemaju jeste zlocin u svemu !!!

  2. U maju prošle godine više hiljada Srba okupilo se kod opštinske zgrade u Zvečanu, ispred koje su bile stacionirane snage Kfora, i tražilo povlačenje specijalne kosovske policije iz te zgrade, kao i povlačenje sa funkcije gradonačelnika Iljira Pecija koji je sa ukupno 114 glasova izabran na izborima koje su Srbi bojkotovali.

    Tada je došlo do sukoba, odjeknulo je tridesetak šok bombi, Kosovska policija je upotrebila vatreno oružje, Kfor suzavac, iz mase su poletele kamenice, a više od 30 osoba je povređeno. To je zlocin i nemaju nikakvog prava da sami sebi zlocinom illegalno svega zla i lazima i svega prekrsenog dati za nikakvih prava to nemaju jeste zlocin to se nemoze vise dozvoliti svega prekrsili gde to ima !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.