Kancelarija za KiM: Kosovska policija opet upotrebila prekomernu silu

Ostavite komentar


  1. Na Kosovu u biti nema prekomerne sile. Okov kundaka u blesavu gubicu je vrlo umerena sila i jedini argument koji Kosovski Srbi mogu i to bez prevodioca lako i brzo da razumeju.

  2. Laze ko pas! Covek hyeo da pregazi policajca koji je hteo da ga zaustavi a posle u tim kolima je pronadjeno 2kg droge u vozilu saNP tablicama. Dosta bre lażi ne pali vam vise, u ovoj drżavi ima zakona jug, sever, istok ili zapad sve isto!!

  3. Za administratora: sramota i za vas od najmanje 4-5 komentar i to civilizovanih ni jedan jedini niste objavili, toliko o slobofi reci u Srbiji!!!

  4. TI SI DEFINITIVNO NAJVECA BITANGA KOJA SE KRECE U CIOELAMA.DILER DROGE,KOJI TRUJE OMLADINU,A TI OSUDJUJES POLICIJU!MA TI SI BIO I OSTAO VUCICEVO STENE,I LAJES KAO PAS.

  5. Dok srbe ovakvi brane necete imat mira na Kosovu. Naj neposteniji srbi vladaju vas. Mrze samog sebe. Dok su ovakvi na vasu vlast nema zime za nas.

  6. Šta bi po mišljenju ovog popa trebalo da urade da upale kultivator i krenu u poteru ko Brus Vilis.

  7. Postojanje para policije je protiv Ustavno.
    Šta smo učinili da sprečimo to. Ništa.
    Dakle gospodo političari nemojte više stvarti političke poene jer niste uzeli puške’99 da odbranite Ustav Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.