Kancelarija za KiM: Nova hapšenja deo pretnje da će Srbi da pate i plate

Ostavite komentar


  1. Opet laze. Kurti je spominjao slSrpsku listu, a ne Srbe. Zanimljivo kako uglavnom reagujete kada uhapse bivse „policajce“. Jel sme Petko da pod punom krivicnom i materijalnom odgovornoscu garantuje da niko od uhapsenih nije kriv? Jel to sto je uhapsen Bosnjak u Srbiji znak da nasa drzava ima nesto protiv Bosnjaka i da hoce da ih protera? Ne dizite tenzije i ne pravite od nekoga bele medvede koje niko ne sme da hapsi.

  2. Bolje je da obuces mantiju, nego da govoris neistine! Do sada su uhapseni kriminalci bez obzira na naciju I veru. Sto se tice govora Vucica u UN to je poznata retorika.!

  3. Opet ovaj teletabis na direktorskoj funkciji sve uhapšene „srpske domaćine“ brani iz Beograda. Svi nevini i pošteni. Nikom nije falila dlaka sa glave od svih koji su hapšeni. Jedino je Oliver izgubio glavu. Ko je ubio Olivera?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.