Kancelarija za KiM: Upad ROSU pokazuje da Srbi ni verske praznike ne mogu da obeleže u miru

Ostavite komentar


  1. Njima nista nije sveto, i na VELIKI PETAK najtužniji hrišćanski praznik Kosovski Albanci nastavljaju teror nad Srbskim narodom na Kosovu i Metohiji

  2. Navodno je bas danas morala da se sprovede akcija Rosu, ma daj te. Sram da vas bude.

  3. @max
    Onda nemojte da se bavite kriminalom na
    veliki petak,a poželjno je da se odreknete kriminala tako da policija nema potrebe da intervencije.A žale se oni koji nemaju čistu savest nego su skloni kriminalu.

  4. Kako je objavila kosovska policija, danas je na Zubin Potoku zaplenjeno 174 uređaja za rudarenje kripto valuta. Sve to se radi na račun struje koju više od dva decenija tamo niko ne plati.

  5. 174 kompjutera. Ko li je to nabavio? Da je znao da će ih zapleniti na najtužniji hriščanski praynik možda ih ne bi kupio.

  6. Zasto nije iskljucio masine za proizvodnju kriptovalute u Veliki petak nego je radio.Trebalo da postuje praznik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.