Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Napad na srpske mladiće direktna su posledica politike mržnje koju svakodnevno generiše Priština

Ostavite komentar


  1. Kome se bre vi vise obracate. Kako vas vise nije sramota. Sve je to posledica jedne ponizne, podanicke politike.

  2. Ovo je zaista uznemirujuće i neprihvatljivo. Napadi na nevino srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji su nedopustivi i zahtevaju hitnu reakciju.

  3. Kancelarija za Kosovo i Metohiju je u pravu – napad na srpske mladiće je direktna posledica politike mržnje koju generiše Priština pod vođstvom Kurtija. To je neprihvatljivo i zahteva hitnu reakciju međunarodne zajednice.

  4. Ovo je direktna posledica politike koju je SAM vodio Aleksandar Vučić … a sada ovaj pajac nešto komentariše i žali se … KOME !!!???

  5. Ajde sto je Kosovo otislo to je svima vec poznato,nego sta cemo kad se spoji sa Albanijom i postanu jedno,sto im je naravno i krajnji cilj{samo to niko ne spominje},hoce li krenuti i dalje u osvajanje ostatka Srbije,sta cemo onda,da li cemo kao i sada Srbovati samo iz svojih kuca i po ulicama Beograda ??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.