Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Obijene dve srpske kuće kod Prištine

Ostavite komentar


  1. Bože dragi, na šta sveo posao kancelarije za Kosovo i Metohiju. Oni kao razglasna stanica u svim medijima samo nabrajaju šta se dešava na Kosovu. Pa nije valjda da je samo zato osnovana, i da zato zaposleni u njoj primaju platu i uživaju beneficije. Koju ćemo sramotu još doživeti sa SNS-om i njenim nepismenim kadrovima.

  2. Sramni zaklučci.Da li je moguče da bez ikakvog dokaza i istrage optuže „“albansku ekstremisti“ za provalu u kučama srba i to sa namerama proterivanja sa svojih ogništa.Gebelsova propaganda!

  3. Nije mi logicno da kancelarija za Kosovo i Metohiju nalazi u Beogradu.Zar nije logicno da se nalazi na Kosovu I Metohiji.

  4. Izgleda da srbi još uvek ne znaju šta je cilj tzv medinarodne zajednice od pada berlinskog zida na ovamo.

  5. Šteta što se u saopštenju Kancelarije za presipanje iz šupljeg u prazno ama baš nijednom nije pojavila reč „srpski“… Uzgred, ispada da se provale u gajbe dešavaju samo na štetu Srba, da se hapse samo (nevini) Srbi… Eto nas 35 godina u rikverc

  6. Dve srpske kuće obijene su u selu Donja Brnjica kod Prištine, dok su se vlasnici nalazili u centralnoj Srbiji, saopštila je večeras Kancelarija vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.Vladina kancelarija je navela da su provalnici izvršili premetačinu u kućama porodica Vanić i Milićević, kao i da će šteta biti naknadno utvrđena.

  7. Prethodnih dana, kako su dodali, u dva navrata su obijene kuće Srba u opštini Istok, kao i kuća u Plemetini.
    To je sramota zlocina sto silom namerno rade i te zlocine se trebaju hapsiti to nije prvi put sto rade nikakvog prava nemaju niti sta imaju prava da obijaju tudje kuce trebajuse osuditi i kazniti to pravo nemaju da rade to je zlocin !
    „Očigledno je da izgrednici i ekstremisti koriste prilike u vreme velikih praznika i slava da udaraju na srpske domove, a politika nekažnjavanja izgrednika samo pospešuje takva dela“, ocenili su iz vladine Kancelarije. !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.