Kancelarija za vezu Kosova u Beogradu: Oslobođen zamenik direktora PK Dejan Janković

Ostavite komentar


  1. Prvo zadržavanje, ,onda …..pretres autobusa koji voze jednom pravcu,…i čista teritorija za vrlo malo vremena.

  2. Kad slušate studenta generacije koji menja „mišljenje“ na svakih 15 minuta.

  3. „Kako je potvrdila i predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, Janković je osumnjičen za krivično delo narušavanja ustavnog poretka Srbije.“. Озбиљна држава тако не поступа, па ако је осумњичен онда треба да поведете истрагу, а не да миг споља подавијете реп, као што је то био случај са ухапшеним полицајцима са КиМ, тако вас нико неће поштовати, зато се и тај Курти спрда са вама, од њега сте направили величину.

  4. E tako treba! Sve Srbe izdajnike koji ucestvuju u organima vlasti lazne drzave kosovo i koji izlaze na lazne izbore nepostojece drzave na teritoriji Srbije i njihove porodice optuziti za narusavanje ustavnog poretka srbije, zabraniti im ulaz u centralnu srbiju, ukinuti im zdravstvenu negu o trosku RFZo posto srbiju ne priznaju, izbrisati im radni staz ostvaren u srbiji pa neka idu albancima „na kazan“. Izbrisati ih iz drzavljanstva i izolovati od Srbije. bogu hvala da se neko setio da se ovakvi hapse, ali nije dobro sto su i pusteni. sledeci put zna se, pravac robija

  5. A posle svega, zovu krvnike iz kfora na vojnu vežbu na Pešter!!! Pa jel to da bolje vide kakp ratujemo i šta možemo??? Šta je s mozgom našeg rukovodstva, zaista se pitam?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.