Kandidati mogu se povuku do 17. marta

Radulović ne odgovara da li bi odustao u korist Belog

Ostavite komentar


  1. Najbolje da gospodin Radulović da lični primer, povuče se i pozove članove svog pokreta da podrže demokratskog kandidata u skladu sa svojim afinitetima.

  2. Pročitao sam članak dva puta i dalje mi nije jasno zbog čega bi se Radulović povukao i kako bi to pomoglo Belom.
    Kao prvo glasovi nisu gloginje da se presipaju iz jedne kofe u drugu. Iza svakog glasa stoji Građanin koga treba poštovati, razumno i emotivno ljudsko biće koje je napravilo svoj izbor.
    Deset hiljada građanja je dalo svoju podršku Raduloviću, ne može DJB sad da napravi preokret i za predsednika kandiduje Belog, to bi bila prevara.
    Svaki kandidat ima svoje autentično biračko telo i deo biračkog tela koji se preklapa sa drugim kandidatima, kako je ključ ovih izbora izlaznost bitno je da i Radulović i Beli budu kandidati.

  3. Da se povuče u korist belog ili bilo kog drugog kandidata je bila prvobitna zamisao, od koje se odustalo,
    zbog nemogućnosti dogovora kandidata i pristupilo se drugoj strategiji više kandidata veća izlaznost, pa šta nam bog da.

  4. Zbog cega bi se Radulovic povlacio? Postoji ogroman broj gradjana koji podrzava bas njega. Zbog cega je citavoj javnosti bitno da bas Radulovic povuce kandidaturu? Jeste pitali mozda Jeremica, Jankovica, pa i tog Preletacevica ili, mozad Vucica, Canka, Stamatovica da li su spremni da povuku svoje kandidature? Kome u ovoj zemlji i zbog cega smeta politika Dosta je bilo?

  5. Nece se povuci jer je sada plan B aktiviran. Na plan A da bude samo jedan sto je i logicno da njega podrze svi iz opozicije za konacan slom Vucica niko nije imao sluha jer je preovladao ego velicine. Ne znam kako vam je to promaklo za masovnim brojem kandidata.. Potreban je masivan izlazak glasaca i to se postize upravo sa sto vise kandidata koji bi animirali svoje glasace. Beli je okidac za apstinente sto je dobro jer ovo je borba protiv medijsko-budzetskog oligarha to jest Golijata.

  6. Kako ne razumete da je glavni cilj ovih izbora rusenje Vucica.DJB je od samog pocetka izrazavao da je ovo referendum.Ako je procena da bi povlacenje kandidata DJB matematicki pomoglo tom cilju pa tu nema ljutnje ni od strane pristalica tog pokreta.Malo je atmosfera drugacija i modernija,nema personalizacije samo je cilj pobeda.Ako se to sada ne ucini zamislite svoje zivote za jos par izgubljenih godina zbog sujeta i egocentrizma.Srcem idemo ovog puta i pobedicemo mrak i diktaturu koja se sprovodi kako nad obicnim gradjanima tako i nad javnim licnostima koi su neistomisljenici.U diktaturi nema pobednika vec samo porazenih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.