SPISAK Ko su kandidati za gradonačelnika Beograda na izborima 2. juna?

Ostavite komentar


  1. Nemojte ošljariti. Pavlović nije bio član CK do Osme sednice, reč je o njegovom ocu Dragiši (Buci) Pavloviću, koji je napisao i knjigu „Pitanjem na odgovore“!

  2. Po misljenju mojih prijatelja i mene najvece sanse ima lista broj 12.

  3. Nepismeni,neobrazovani,dementni i neobavesteni zna se za koga ce glasati.Mi koji pametno razmisljamo glasacemo za Sava Manojlovica koji od navedenih najvise zasluzuje da bude gradonacelnik.

  4. Za Savu, nego sta, njegovu vrednu, pametnu, razboritu, borbenu i razboritu stranku. Zadanasnji devastirani Beograd ON i njegova srcana, kvalifikovana ekipa – jedino su resenje. Ali necete pogresiti i ako glasate za njegove saborce iz cele koalicije koja zeli promenu i ovog nakaradnog sistema i neodgovorne vlasti kojima ama bas nimalo nije stalo ne samo do boljeg zivota Beogradjana nego i svih stanovnika Srbije, osim o ih koji pune samo svoje dzepove i trezore!

  5. @clever

    „MI koji pametno razmišljamo…“

    Oni koji se zaista trude da pametno razmišljaju nikada ne bi napisali toliko glupu rečenicu.

  6. Niko od ovih navedenih nema iskustvo u vodjenju slozenih sistema kakav je grad. Ni oni iz prave opozicije, ni oni iz napredno-trojanskih stranaka.

  7. Po mom skromnom mišljenju, najbolji kandidat je pod brojem 6,
    Dobrica. Pa samo ime mu kaže da je DOBAR ČOVEK.
    Ja ću glasati za Dobricu, pod brojem 6.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.