Kandidati za odbornike liste "Zrenjanin protiv nasilja" okrečili uništenu kuću: "Zajedno možemo da pobedimo, vratićemo pristojnost u Zrenjanin" 1Foto: Zrenjanin protiv nasilja

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Ta kuća je kako ističu, „simbol uništavanja grada u proteklih 12 godina“.

– Nisu brinuli o gradu i ljudima, nego samo o sopstvenim interesima. Rezultat toga je grad bez vode, bez razvijene infrastrukture, siromašan grad, grad u kojem zatvaraju srednje škole – grad koji nestaje. Dok oni uništavaju, mi uređujemo. Pokrenućemo izgradnju regionalnog vodovoda da bi Zrenjanin i 22 naseljena mesta imali zdravu pijaću vodu. Ponovo će sela imati adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Gradski javni prevoz će funkcionisati. Izgradićemo sistem u kojem mladi imaju podršku za zaposlenje i za rešavanje stambenog pitanja – naveli su u saopštenju.

Poslednjeg dana kampanje, poručuju građankama i građanima Zrenjanina da „zajedno možemo da pobedimo na nedeljnim izborima i popravimo Zrenjanin“.

– U to veruju i epidemiolog dr Zoran Radovanović, advokat Božo Prelević, dr Ljiljana Tomović, narodna poslanica iz Orlovata Ksenija Marković, poslanici Miki Aleksić, Srđan Milivojević i Radomir Lazović, i mnogi drugi koji su nam dali podršku u ovoj kampanji. Budućnost našeg grada je u našim rukama – nastavili su dalje.

Koaliciju „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ čine Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari