Kandidatura Šutanovca bila bi loš potez

* Stojanović: Nosi negativan balast prethodne vlasti DS * Klačar: Nije prirodno da lider pretenduje na tu poziciju
Sagovornici Danasa o tome da li lider DS treba da se kandiduje za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Analitičari su postali više nego smešni u svojim "strušnim" procenama. Šta god da uradi bilo ko iz opozicije oni imaju svoje, uglavnom negativno, gledište. Tvrdim da je za DS (a i ostale iz demokratskog opozicionog korpusa) najbolje da na Beogradske izbore izađe sama. Da jasno "nevernim Tomama" i ostalim mrziteljima pokaže njenu stvarnu snagu, a ona je u procentima dosta preko 10%. Iz mog okruženja poznajem dobar broj glasaša opredeljenih za DS, ali i neopredeljenih. Onih koji su za Vučića ne poznajem.

  2. Problem je u tome što Šutanovac ne želi da prepusti svoj tron u stranci nekom drugom. Zato su i odlučili da idu na izbore samostalno.

  3. E sad su sagovornici Danas-a izmislili toplu vodu sa izjavom da bi kandidatura Šutanoevca bila loš potez. Pa to se zna još odavno, da bi bila loš potez.

  4. Bilo ko od politicara iz predhodnih saziva skupstine nema sanse da dobije izbore. Narodu je muka od njih isto toliko koliko i od sadasnje vlasti. Da su Suki, Ceda, Zivkovic …. bili bolji., snsovci nikada na vlast dosli nebi.Narod je u teskom problemu kako od plejade losih izabrati onog ko je najmanje los. Kako god, beogradjani vodite racuna kako ce te glasati i u kom broju. Izbori u BGD mogu biti picetak kraja ove vlasti.

  5. Šta je lošije od ovog što je sada. Beograd je ruiniran a sve ostalo podriveno bezveznjaci haraju ko nije podoban ide u prebodobne.

  6. Veoma intrigantno je da svi odreda, naročito vaš časopis, ignorišu Sašu Radulovića.
    Tobože svi traže novo lice, a svesno žmure na ovog političara, koji iza sebe nema "putera na glavi", poput cele plejada ovih koji 27 godina ne silaze sa političke scene, a svi odreda nose poveliko breme odgovornosti za situaciju u kojoj je država, sa sve ojađenim narodom!
    U Parlamentu Maja Gojković ne da mu ni da progovori, a kamo li da govori, na TV-u se ne pojavljuje, u medijima ni slova o njemu, iako je jedini političar koji je rekao šta ne valja, šta treba uraditi da se situacija vidno poboljša, ali i, šta je najvažnije, – kako se to može uraditi!

  7. Pa naravno da bi to bio los potez !! Zasto ??? Pa lik koji se slikao uz borisa (nejakog) tadica na kojekakvim vojnim manevrima,sa sve "dendi" naocarima,ostao je po tome upamcen,a ne po "reformama u vojsci" !!A o kupovini "placa za kucicu u cvecu",da ne govorim !!

  8. Kandidovao se ili ne, narod svakako ne zeli na vlasti one koji su Srbiju doveli do utopije. A ako opozicija ne moze da se slozi, narod je zato slozan u tome da ih nece izabrati da nam ponovo uniste drzavu!

  9. "vizionarske i menadžerske sposobnosti Šutanovca ukazuju da bi bio ozbiljan gradonačelnik". I ja imam i vizije i sposobnosti ali imam i pameti pa se ne bih nikada kandidovao za gradonačelnika jer osim moje familije niko ne bi glasao za mene. A i Šutanovac može očekivati glasove samo od svoje familije, teško dobije malo više.

  10. Ali stvarno, zbog čega se DJB organizovano ignoriše u svim medijskim kućama? Sve mi se čini da i jednima i drugima (i sadašnjim i bivšim) Saša Radulović puno smeta…. Da li je to zbog toga što je za stanje u zemlji okrivio i sadašnje i bivše? Da li zbog toga što ih je nazvao različitim stranama istog novčića – pa kada ga zavrtiš, nekome je sve jedno na koju će stranu pasti???
    Taj neko, izgleda, sve ovo kuva….a mi mu poručujemo: svaka čast majstore. Posao uradjen hiruški precizno.

  11. Slavko,složio bih se sa Vama.Intrigantno je i iritantno koliko svi ignorišu Djb.Time im samo podižu popularnost,mozda bi ih lakše eliminisali da ih više objavljuju,ovako ljudi provaljuju da tu ima nešto što mnogo smeta svima ovima koji nam se rotiraju već 27 godina

  12. Za sve demokratski nastrojene, posebno nas (vrlo) starih koji se sećamo i čika Ljube i ilana Grola, tužno je gledati posrtanje i raspad jedne stare i prave demokratske stranke. Da je i malo pameti kod ono malo iskrenih demokrata u rukovodstvu ovog patrljka koji je silnim deobama DS za ovih 27 godina višestra-načja u njoj ostao, krenuli bi u njenu fundamentalnu obnovu, jer bez prave DS nema demokratije i slobode u Srbiji. Ovako, isturanjem DŠ u beogradske izbore, prisiljava nas da se određujemo u izboru između najmanje degutantnih likova. Nisu ništa naučili niti izvukli konzekvrence iz poraza 2012, kada više nismo mogli da ih gledamo u njihovom samozadovoljstvu i brljotinama, što nas je oteralo u apstinenciju. Zar hoće da se to i sada ponovi? Očigledno je da nisu naučili lekciju koju im je narod očitao, čime su omogućili REKONKVISTU prerušenima u prepravljeno i zakamuflirano proevropsko odelo uništiteljima Srbije. Svi ti propali "političari" iz svih mogućih frakcija potpuno su zaboravili da su u političkom životu pre svega zbog građana Srbije kojima bi trebalo da nude srećnu viziju i ostvarenje svojih programa. Zaboraviviši to, otvorili su vrata NAJGORIMA.
    Ako ima trenutka koji je odlučujući, to su ovi beogradski izbori. Više popravnih ispita neće biti, jer će zavladati TOTALITARNI MRAK.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.