„Kao što je Grčić rasturio EPS“: Šta znači Vučićeva izjava da će „rasturiti opoziciju kao Panta pitu“?

Ostavite komentar


  1. Budi siguran da ovaj put gazimo prvo mi tebe a posle toga nećeš imati više šanse da uništiš ovaj narod i zemlju.

  2. Vučića nije sramota ..da na mestu u UN..govori jezikom poslednjeg uličara.
    No on ni to ne razume!!!

  3. Да желе макар минимални напредак Србије протерали би септичке јаме бар из Београда и уградили филтере за пречишћавање воде и ваздуха, уместо што граде стадионе и наоружавају се као да се спремају за рат.

  4. Nego, da povede i Radoičića, jer je to tandem za razbucavanje vr’ ! Još od Savamale, pa do Kosova i Metokije !!

  5. Videli smo i „dokaze“ i „cinjenice“ – bice samo lazi i podmetanja kao i svaki put – red placenika red spijuna

  6. Ne zaboravimo da je prvo Vučko rasturio Srbiju, a raznorazni Grčići su samo posledica .

  7. Neka dođe i Rio Tinto, nek Radoičić bude Premijer Vlade, Zvonko Šef Kabineta, Kadirov Ministar Vojni, a neka Vučić zauvek živi i stoluje u tome Carstvu!

  8. Izjava sasvim „u skladu“ sa rečima sa govornice da treba razgovarati i kada su mišljenja različita.

  9. Koja li je to skrivena poruka u rečenici „…. ko Panta pitu“? Vučić lupeta i ozbiljno se treba baviti, ne njegovim rečima, koje su besmislene, nego njegovim nedelima, koja su ozbiljno štetočinska.

  10. On nikada ni sa kim nije razgovarao. Samo je u svojim predugim monolozima vredjao sve redom i obračunavao se sa svakim ko nije bio spreman da mu se uvuče u donji deo ledja. Dijaloga se plaši kao djavola a jedinu predstavu o Bogu ima kada stane pred ogledalo. Psihički rasturena osoba ne može nikoga da rasturi u debati. Prostačka predstava za maloumni deo populacije koji zaista misli da je AV svemoguć.

  11. I treba. Opozicija je presla preko svih kradja izbora i usla u skupstinu i opstine. Ali gospodar Hill je tako naredio. Skupstina je trebala biti prazna sa desne strane. Niko od opozicije nije trebalo da udje. Veci efekat bi bio,nego ovo sada sto imamo u parlamentu.

  12. Prosecnom coveku sve je jasno. Vidi da je brod odavno usmeren ka dnu. Ali svi smo odgovorni za ovo sto nam se desava kada nismo sposobni da ga zaustavimo. I narod koji glasa (ako je glasao) za ovakvu vlast, i jalova opozicija koja ne moze da se ujedini i bilo sta uradi kako bi ovu propast zaustavili. A tek oni koji radeci u sistemu vlasti ne rade svoj posao po zakonu su posebna prica. Ako se ikada desi promena i ovi sidju sa vlasti, bice potrebnoa generalna celog sistema od najviseg nivoa do poslednjeg i bez „prebega“ i „srba transformersa“ inace vise ne postojimo.

  13. Možda… jedino ako mutava predsednica skupštine bude ostalima isključivala mikrofon. Banda uličarska!

  14. @ Kiki
    Kakav efekat bi bio da je opozicija van Skupštine? Ovo je prilika da se u TV prenosu i oni čuju. Gde bi se oni iznosili političke stavove? Da li možda na ulici? Bili bi samo grupa građana, a ne poslanička grupa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.