Kapetan Dragan najavio učešće na republičkim izborima sa svojom listom

Ostavite komentar


  1. Ma je li moguće?
    Sto ne puste Legiju da se kandiduje, sigurno bi ušao u parlament.

    1. Čemu polemika i začuđenost. Srbi slave Gavrila Principa kao heroja. U Beogradu, u centru, postoji ulica sa njegovim imenom. Za Austrougarsku i ostatak sveta je bio terorista. Tako je i sa ubicama Đinđića, za neke heroji, za neke druge kriminalci.

  2. Sram te bilo Vasiljkovicu. Ocito su za tebe ubice heroji. Bolesniku jedan.

    1. Čim mu skinu bukagije on počne svoju „patriotsku“ priču. Neka ide u Australiju i promoviše zlo koje iz njega curi. Doživotna robija je za njega najblaža kazna.

  3. Mnogi su strepeli za Vasiljkovićev život dok je bio utamničen u Hrvatskoj, sećajući se njegovih boračkih dostignuća (kažu da nije činio niti dozvoljavao zločine) za vreme građanskog rata. Sada kada je došao na slobodu (koliko god da je ona stvarna, ili ne, u Srbiji, za običan narod) poziva na oslobađanje dvojice ubica, kriminalaca … Kako očekuje da se prema njemu zadrži pozitivno mišljenje u narodu? Možda pozivanjem na osvetnički progon Hrvata? Šteta, bolje da je ćutao, svi bi ga pamtili sa simpatijama, ovako …

    1. Ma neće taj skupiti 10.000 potpisa, sem ako ne zloupotrebi potpise onih iz njegovog udruženja koje je bilo u Beograđanci. Delio je neke pare porodicama poginulih boraca i od njih uzimao imena, prezimena i matične brojeve i to komplet porodica pod izgovorom da ne bude zloptrebe. Nažalost neki postupci, naročito mojih kosmetlija su mu dali za pravo.

    2. Nebi me iznenadilo da bude izabran za poslanika u NSRS I tako bude hagradjen za svoja „borilacka dostignuca“koja se drugacije kazu ratni zlocini, I tako dobije mogucnost da oslobadj „svoje heroje“.

    1. 90-te su se vratile samo sada nema nikog drugog da radikalcine tamane do nas samih.

  4. „I da im kažemo, to vam je za Kapetana Dragana“, rekao je Vasiljković

    Znači, hoćeš osvetu? Ne, kapetane, nemoj tako, žeđ za osvetom uništava čoveka jer mu se čini da se nikad nije dovoljno osvetio. Verujem da si preživeo užasne trenutke, ali osveta ih sigurno neće izbrisati!

      1. Ne radi se o osveti …treba zivjeti na racun budala…kriminalac politicar,poznato ???

  5. Odlično,jedan osuđeni ratni zločinac bi da uđe u srpsku Skupštinu,sedi pored još jednog istog takvog(dr.Vjekoslava) i da traži uslovno oslobađanje dokazanih ubica srpskog premijera?!Ko je ovde lud,budala? U Hrvatskoj postoji zakonodavstvo,pa su po zakonu pustili na slobodu ovu personu koju bi inače neki drugi držali na robiji doživotno.

    1. Odslužio celu kaznu i pušten krajem marta, i deportovan u Otadžbinu…

      1. Zar lopov vise nije lopov kada odsluzi zatvorsku kaznu.. i zar ubica vise nije ubica nakon izlaska iz zatvora.. A ovaj, ne samo da se nije pokajao, vec ponovo zastupa iste stavove koji su ga odveli na robiju. Sto se tice njegovih dela zbog kojih je osudjen, ne znam, nisam bio tamo, ali zato mnogi drugi koji su svedocili jesu. U jednome se slazem, odlicno se uklapa sa postojecim stanjem u „Otadzbini“

  6. „Stavili svoj život za odbranu Srbije“ a ratovali van Srbije?!Možda bi ovaj kninđa i vojni gibitnik,ratni zločinac i mene da hapsi jer sam građanin Srbije a nisam srbin?

    1. Бранио манекен Србију у Хрватској, па види како су прошли. Сад долази у Србију да их брани… Исплатиће Вам се што нисте Србин, кад Вам кажем.

  7. Još miriše na firnajz a već ispoliran i spreman za izbore.

  8. Samo nam je falio ovaj glumac borac. Makar znamo koće mu skupiti potpise.

  9. Jel to onaj nesretnik sto bi pustio kriminalce, i ubice zvezdana i legiju…

    1. Kako bi se oni, ponovo udružili za dobrobit Srbije. Treba ga proterati u Australiju da gasi požare. Da iskupi grehe koje je posejao po Bosni i Hrvatskoj.

    2. Podrška Kapetanu Draganu!
      Nadam se da će ući u parlament.
      Kep ,hvala za sve!

    3. Ti kriminalci koje pominjes, branili su svojim znanjem i prsima Srpske porodice u Hrvatsko,Bosni,kao i na Kosovu i Metohiji. Mislim da zasluzuju nuzno postovanje. Svako ima pravo da kaze sta hoce zato nam i jeste ovako.

  10. Jos jedan metuzalem politicar na Srpskoj politickoj sceni.Nista bez novih mladih ljudi.

  11. Da li je vama gospodo normalno da ljudi iz zatvora direktno idu u parlament . Posle toga slijede emisije na tv zasto je takva situacija i to yraje vec godinama sa raznim ekspertima . A odgovor lezi pred nosom

  12. Baš čudno. Za radno mesto čistačice traže uverenje o neosuđivanju ….
    Izgleda da to važi za sve, osim za skupštinu Srbije.

    1. Stigo racun za naplatu patriotizma,ili je I to ipak samo biznis?

  13. Eto ga uskoro u Cirilici da nam najzad otkrije kako je onaj oklopni voz iz Krajine isao bez sina o kojemu je pricao 1991. .

  14. Kao osudjeni ratni zlocinac nema mesta u Skupstini,jedino je Seselj izuzetak,jer nece ucenik protiv svog ucitelja.

  15. Najiskrenije molim da mi neko potvrdi da je ovo samo sala?!?! Ovo nije moguce?? I ovo se NE desava, zar ne?!?!

  16. Eeee, sad da vidite kada nam zakone skroje Seselj, av av i ovaj. Ideeeee zlatnoooo oo dobaaaaa..

  17. Mnogi ne shvataju cilj ulaska kapetana Dragana u Skupstinu, a on je veoma bitan prema nasim Srbima koje potrazuju kojekkave kriminalne strukture po okolnim drzavama, a moze im se jer jaci stoje iza njih a mi po tom pitanju nista , ama bas nista ne radimo . Te iste strukture koje su same radile kriminalna dela prema Srspkom narodu a sada, jer im se moze a izizvljavanju njihovom prema Srbima nema kraja iz besa traze na poternicama Srbe koji su navodno ucestvovali u nekim zlocinima a ti isti su samo branili i sebe i svoje parce zemlje na kome su ziveli . Neke su uhapsili te tamnice po zatvorima potpuno nevini , uostalom kao sto s eradilo i u vreme Drugog svetskog rata i kada god im je bilo to omoguceno .Kapetan Dragan je svetski covek , vidi kako svaka drzava koja drzi do sebe brani svoje ljude pocevsi od SAD pa na dalje samo Srbija prepusta na milost i nemilost svoje ljude kojekakvim kriminalnim strukturama unutar pojedinih drzava .
    Zato srecno kapetane u borbi protiv zla.

  18. Reciprocitet na zlocin je bila glavna ideja vodilja ovog gospodina zbog koje ga je ceo svet okacio, pa bi sada ovde da drzi tribinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.